Η λίστα αγορών+3 ακόμη ιδέες για να «μυρίσει Χριστούγεννα» το σπίτι

Η λίστα αγορών+3 ακόμη ιδέες για να «μυρίσει Χριστούγεννα» το σπίτι

Πώς θα βάλεις γιορτινή διάθεση στο χώρο σου με απλές κινήσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και η αλήθεια είναι πως αρκετές από εμάς έχουν ξεκινήσει να αναζητούν στολίδια, φωτάκια και δέντρο για το σπίτι. Κακά τα ψέματα, η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μας φτιάχνει τη διάθεση ωστόσο συχνά απαιτεί αρκετό κόπο, συμμάζεμα και φυσικά, χρήματα.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τις γιορτές και αυτό αποτελεί ευκαιρία για να διώξεις όλα τα περιττά items ώστε να δημιουργήσεις χώρο για τις γιορτινές αγορές. Κάθε σπίτι μπορεί να μεταμορφωθεί με τη σωστή διακόσμηση, για να προσφέρει χαρά, ζεστασιά και θαλπωρή.

https://www.instagram.com/p/CW3WdOfpf2D

#XmasDeco: 4 tips που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη

1) Επένδυσε σε αποθηκευτικά κουτιά

Εάν εξακολουθείς να ρίχνεις όλα τα στολίδια σε μια κούτα, ήρθε η ώρα για μια καλύτερη λύση. Υπάρχουν αμέτρητα αποθηκευτικά κουτιά στην αγορά, με αρκετά από αυτά να είναι αδιάβροχα και πολύ οικονομικά. Τα πλαστικά κουτιά είναι με διαφορά ο καλύτερος τρόπος για να φυλάξεις φωτάκια, γιρλάντες, μπάλες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για την γιορτινή διακόσμηση.

Ροζ ή χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τα trends στη διακόσμηση φέτος είναι μόνο vintage

2) Κάνε μια λίστα αγορών

Η λίστα αγορών θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι λείπει από το σπίτι, πόσα δώρα χρειάζεται να αγοράσεις και το budget που πρέπει να διαθέσεις την περίοδο των εορτών. Μη χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, πάρε χαρτί και στυλό για να φτιάξεις την xmas shopping list σου.

3) Κάνε χώρο και διώξε ό,τι δεν χρειάζεσαι

Πριν στολίσεις το σπίτι, φρόντισε να απομακρύνεις όλα τα περιττά διακοσμητικά από το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια. Δημιούργησε κενό χώρο για το δέντρο έτσι ώστε να δέσει αρμονικά με το υπόλοιπο deco.

4) Αγόρασε τα must-have

Ποια είναι αυτά; Κεράκια, χριστουγεννιάτικες σακούλες δώρων, χαρτί περιτυλίγματος και ό,τι άλλο σου αρέσει και σε βάζει σε xmas mood.

TIP: Δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να πετάς τον περσινό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Μπορείς να τον επαναχρησιμοποιήσεις σε διαφορετικούς συνδυασμούς ή ακόμα και να τον μετατρέψεις.

Πηγή κεντρικής: pexels.com