Ο Γιώργος Λιανός μένει σε ένα σπίτι γεμάτο All Star Survivor αγαπημένα οικογενειακά αντικείμενα

Ο Γιώργος Λιανός μένει σε ένα σπίτι γεμάτο All Star Survivor αγαπημένα οικογενειακά αντικείμενα

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη κατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια.

Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο θα ετοιμάσει πολύ σύντομα ο Γιώργος Λιανός για τις ανάγκες των γυρισμάτων του All Star Survivor που θα προβληθεί το νέο έτος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το reality επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και οι fans του project έχουν ήδη ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα.

Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει τρία υπέροχα παιδάκια από προηγούμενο γάμο και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, βάφτισαν πριν λίγους μήνες την κορούλα τους, Βαλέρια – Ασημούλα και ετοιμάζονται να περάσουν τις γιορτές με τον καρπό του έρωτά τους. Το λαμπερό ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που παντρεύτηκε 3 φορές τον Φίλιππο & στεγάζει x3 την ευτυχία τους

https://www.instagram.com/p/Bqfc2f8FUgb

Το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Λιανού στα Μελίσσια

O Γιώργος Λιανός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναρτήσεις μέσα από το σπίτι του στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και το Instagram. Μέσα από τα post του έχουμε πάρει μία μικρή γεύση από το ζεστό σπίτι του στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια.

https://www.instagram.com/p/CXLZ7DEsBqB

Το σπίτι του παρουσιαστή είναι αρκετά μεγάλο και διαθέτει αρκετά δωμάτια. Η κουζίνα έχει ξύλινα ντουλάπια και έπιπλα σε αποχρώσεις του λευκού. Ο Γιώργος Λιανός έχει δημοσιεύει κατά καιρούς στιγμιότυπα από τις μαγειρικές του προσπάθειες, εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους του.

Το σαλόνι είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους του σπιτιού, με το επιβλητικό τζάκι να μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών. Ο μεγάλος καναπές σε floral print αποτελεί αγαπημένο σημείο χαλάρωσης τόσο του παρουσιαστή αλλά και των παιδιών του.

Αρκετοί χρωματιστοί πίνακες κοσμούν το σαλόνι και τον διάδρομο, δίνοντας pop διάθεση στον χώρο. Οι αγαπημένες κιθάρες του Γιώργου Λιανού έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στον τοίχο ενός δωματίου, που είναι το «ησυχαστήριο» του τραγουδιστή.

Πηγή κεντρικής: giorgoslianoss

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή.