Το σπίτι της Heidi Klum στο Bel-Air έχει τον πιο ονειρεμένο κήπο στο Hollywood

Το σπίτι της Heidi Klum στο Bel-Air έχει τον πιο ονειρεμένο κήπο στο Hollywood

Το διάσημο μοντέλο ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία της.

Στα καλύτερά της είναι η 49χρονη Heidi Klum, η οποία παρουσιάζει το GNTM (Germany's Next Top Model) με μεγάλη επιτυχία. Το λαμπερό μοντέλο ζει τον απόλυτο έρωτα με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz τον οποίο γνώρισε μετά το διαζύγιό της από τον Seal.

To πολυτελές σπίτι της Heidi Klum

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μαζί με τα 4 παιδιά της Klum σε μια έπαυλη στο Bel-Air αξίας 9,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Το διάσημο μοντέλο αγόρασε το σπίτι το 2011, αμέσως μετά τον χωρισμό της. Το ακίνητο διαθέτει πολλές αξιοζήλευτες παροχές (στούντιο χορού, γυμναστήριο κ.ά) , με τον καταπράσινο κήπο να αποτελεί το σημείο κατατεθέν του σπιτιού.

Το σπίτι του μοντέλου διαθέτει απίστευτη θέα στην κορυφή του λόφου και μια τεράστια πισίνα που έχουμε δει σε αρκετά posts της Klum στο Instagram. Το σαλόνι έχει έντονο χρώμα και βαριά επίπλωση, με τον καναπέ και την τραπεζαρία να δεσπόζουν στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/Ckrayxgj-ct

Η κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη και ευρύχωρη, με τους γήινους τόνους να κυριαρχούν παντού. Η κρεβατοκάμαρα της Klum έχει κόκκινα items και παράθυρα που επιτρέπουν να εισέρχεται καθημερινά το φυσικό φως.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Women's Health, το super model αποκάλυψε ότι της αρέσει να γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους όπως η αυλή της.

«Είμαι αρκετά τυχερή που έχω πισίνα στο σπίτι και, όταν ξεκίνησε η πανδημία, άρχισα να κολυμπάω 20 γύρους την ημέρα. Η άσκηση χαμηλής έντασης όπως αυτή είναι πολύ καλύτερη για τις αρθρώσεις μου παρά να τρέχεις σε διάδρομο», τόνισε η Heidi Klum.

Το σπίτι που θα υποδεχθούν η Ελένη Φουρέιρα & ο Μποτία το μωρό τους είναι «πιο έρωτας παθαίνεις»

Και συμπλήρωσε: «Πηδάω στο τραμπολίνο στον κήπο του σπιτιού μου στο Los Angeles και κάνω ασκήσεις με σωματικό βάρος. Κινούμαι πολύ από το τρέξιμο μετά από τέσσερα παιδιά, δύο σκύλους και μια γάτα».

Η 49χρονη έχει δημιουργήσει το προσωπικό της γυμναστήριο εντός του σπιτιού, το οποίο επισκέπτεται καθημερινά για να διατηρεί τις εκρηκτικές αναλογίες της.

https://www.instagram.com/p/ClFAiXNS-XH

Πηγή κεντρικής: heidiklum

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το σπίτι του διάσημου μοντέλου.