Το κλασικό σπίτι του Φίλιππου και της Nina Flohr στο Λονδίνο έχει υπέροχη British αισθητική

Κατερίνα Μπούσιου
Το κλασικό σπίτι του Φίλιππου και της Nina Flohr στο Λονδίνο έχει υπέροχη British αισθητική

Ο μικρότερος από τους γιους του τέως Κωνσταντίνου, μετά το γάμο του με την Nina Flohr μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Λονδίνο όπου γεννήθηκε και την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται η επαγγελματική του έδρα. 

Ο 36χρονος Φίλιππος είναι ο λιγότερο προβεβλημένος γιος του τέως και της Άννας Μαρίας, αλλά τα τελευταία χρόνια κάνει συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και μας έχει γίνει πιο γνώριμος. Άλλωστε στην Αθήνα έγινε πριν από δύο χρόνια ο γάμος του με την Nina Flohr μοναχοκόρη και κληρονόμο του πολυεκατομμυριούχου Tomas Flohr και ιδρυτή της Vista Jet.

https://www.instagram.com/p/CkELPTSIqd7

Λόγω και της εταιρείας της συζύγου του με το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στόλο ιδιωτικών jet στον κόσμο, ο Φίλιππος έχει εκμηδενίσει την απόσταση από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται η επαγγελματική του βάση, με το Λονδίνο όπου βρίσκεται η κύρια κατοικία του ζευγαριού.

Η οποία αρχιτεκτονικά έχει την βρετανική αισθητική των νεοκλασικών σπιτιών της οδού St James, του πιο αριστοκρατικού δρόμου της πόλης με οικήματα που μετρούν ζωή δύο αιώνων. Αυτό το σπίτι δεν μοιάζει ούτε με εκείνο του αδελφού του Παύλου στην Νέα Υόρκη, αλλά ούτε και του αδελφού του Νικόλα στο Καστρί.

https://www.instagram.com/p/CYO5IKOokhc

Λουλούδια παντού

Το σπίτι της κληρονόμου Nina Flohr και του Φίλιππου διαθέτει την country British αισθητική, δηλαδή τη μίξη των κλασσικών στοιχείων στην διακόσμηση με τα στοιχεία της φύσης. Που ξεκινούν από τις λουλουδάτες δερμάτινες ταπετσαρίες στους τοίχους, διαχρονικό tip στην εσωτερική διακόσμηση στην Βρετανία.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στα βόρεια προάστια

https://www.instagram.com/p/Bntnrmbnm6_

Η Nina Flohr η οποία αγαπά τα ταξίδια, έχει μία μεγάλη αδυναμία σε χώρες της Αφρικής και αρκετά από τα σουβενίρ με ξυλόγλυπτες μορφές από έβενο, έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά από την είσοδο, έως το σαλόνι με τους άνετους και πολύχρωμους καναπέδες.

https://www.instagram.com/p/Bny4b-vnvvq

Το σπίτι αυτό έχει φωτογραφηθεί και σε ένα ειδικό αφιέρωμα του κορυφαίου περιοδικού διακόσμησης «Architecture Digest» για τις λεπτομέρειες που το κάνουν μοναδικό. Όπως για παράδειγμα στο δωμάτιο του ξενώνα.

https://www.instagram.com/p/BntYDAxnBso

Η τραπεζαρία με τον κόκκινο δερμάτινο καναπέ που θυμίζει '50s αμερικάνικη αισθητική συνδυάζεται μοναδικά με το μαρμάρινο τραπέζι και τις ψάθινες καρέκλες στον χώρο δίπλα από την κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/BoWTQ08H6ma

Ένα από τα ωραιότερα δωμάτια είναι το γραφείο της Nina, το οποίο ενώνεται με το δωμάτιο - ντουλάπα με τα εκατοντάδες παπούτσια της.

https://www.instagram.com/p/CUfQQ7Iogzm

Στην photo gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και περισσότερες φωτογραφίες από το τόσο colorful σπίτι του ζευγαριού.

Photo credits: Ιnstagram @ninaflohr