Συνδυασμός Προϊόντων Κήπου: Η ψήφος που θα δικαιώσει το μπαλκόνι σου!

Συνδυασμός Προϊόντων Κήπου: Η ψήφος που θα δικαιώσει το μπαλκόνι σου!

Πολίτες της Ελλάδας, Ελληνίδες και Έλληνες, η ώρα που περιμέναμε έφτασε! Σύντομα εμείς θα είμαστε εκείνες και εκείνοι που θα διεκδικήσουμε την καλύτερη καθημερινότητα που αξίζουμε. Γιατί είναι στο χέρι μας να φέρουμε την άνοιξη στη ζωή μας -και θα το κάνουμε με την ψήφο μας!

Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, κάθε ψήφος μετράει και λίγο προτού ανοίξουν οι κάλπες, ετοιμαζόμαστε να ρίξουμε «δαγκωτό» στον συνδυασμό που ξέρουμε ότι θα φέρει την αλλαγή και την… άνοιξη στη ζωή μας, κυριολεκτικά!

Διότι ακόμη και αν ζούμε μες στο γκρίζο της πόλης… φυτά υπάρχουν! Και όχι μόνο υπάρχουν, αλλά θα φέρουν και το πράσινο στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε, μέσα μας όλες και όλοι ξέρουμε πως υπάρχει καλύτερη βεράντα -και τη θέλουμε (δικαίως). Και σε αυτό το θέμα, δεν υπάρχει debate, γιατί όλοι θα ψηφίσουμε «δαγκωτό» τον… Συνδυασμό Προϊόντων Κήπου!

pra2.jpg

Ο συνδυασμός που κερδίζει και φέρνει την άνοιξη

Από τον Αζαλέα Σπόρο του καλοκαιριού, μέχρι την Ψαλίδα Μεγάλη του κλαδέματος και τον Μαύρο Προβολέα του Λεντ. Τα πιο «δυνατά» ονόματα, τα ονόματα εκείνα που θα φέρουν -επιτέλους- την άνοιξη στη ζωή μας, βρίσκονται στον Συνδυασμό Προϊόντων Κήπου.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πριν ακόμη φτάσει η ώρα της κάλπης, εμείς έχουμε επιλέξει τον συνδυασμό που κερδίζει, δηλαδή τον «Έρμπαν Κήπος Πράκτικερ !

Γιατί σε κήπο, ταράτσα και βεράντα, ο Συνδυασμός Προϊόντων Κήπου της Praktiker, θα φέρει την αλλαγή. Και θα το πετύχει με ψησταριές και ΒΒQ, με γλάστρες και κασπώ, με έπιπλα κήπου και βεράντας , με διακοσμητικά και φωτιστικά εξωτερικού χώρου , με έπιπλα αποθήκευσης, με είδη για πότισμα και άρδευση, με εργαλεία χειρός και μηχανήματα κήπου και φυσικά, με φυτά! Άλλωστε, όπως είπαμε, φυτά… υπάρχουν!

pra3.jpg

Οι Kipos Experts μας μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων

Στην πρώτη γραμμή της αναμέτρησης, θα βρίσκονται -φυσικά- οι Kipos Experts, για να μας μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων και να μας λύσουν όλες τις απορίες μας για το πώς θα φέρουμε την αλλαγή στην ταράτσα μας και το ποια είναι η ψήφος που θα δικαιώσει το μπαλκόνι ή την κήπο μας.

Το σίγουρο είναι πως αυτήν την άνοιξη, βρέξει χιονίσει, ο κήπος μας θα ανθίσει και ακόμη και αν θέλουμε να βάλουμε πρώτη φορά αρωματικά, οι Kipos Experts θα μας «διαφωτίσουν» και κυρίως, θα μας βάλουν σε BBQ mood. Άλλωστε, εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά πως… το μπαλκόνι δεν ξεχνά τι σημαίνει ψησταριά!

pra4.jpg

Οι Kipos Experts του Συνδυασμού Προϊόντων Κήπου του Praktiker όμως, γνωρίζουν καλά και ποια χρώματα είναι φέτος της μόδας για τις ζαρντινιέρες μας, ενώ θα μας εξηγήσουν και το πώς η φλοράλ βεράντα θα φέρει νωρίτερα την άνοιξη, το γιατί το μεσογειακό μπαλκόνι θα ψηφιστεί πολύ φέτος, αλλά και το πώς θα απολαύσουμε τις απόλυτες καλοκαιρινές βραδιές καλοκαιρινό βράδυ με Cinema Kipos ραντεβού.

pra5.jpg

Νέοι και ηλικιωμένοι, Millennials και Baby Boomers, Gen Xers και Gen Zers, όλοι θα ρίξουμε «δαγκωτό» στο «Έρμπαν Κήπος Πράκτικερ». Γιατί δεν μένει στις υποσχέσεις, αλλά κάνει πράξη όσα ονειρευόμαστε αυτήν την άνοιξη: Ναι! Και να εξοικονομήσουμε ενέργεια θα μας βοηθήσει και βιολογικά λαχανικά από τους δικούς μας λαχανόκηπους, αλλά και το δικό μας smart θερμοκήπιο στο σπίτι -για να δούμε τι σημαίνει από την παραγωγή στην κατανάλωση- θα μας φέρει!

Δεν υπάρχει debate, λοιπόν, γιατί αυτήν την άνοιξη, ο πιο όμορφος κήπος θα είναι ο δικός σου! Και μία ματιά στη νέα, άκρως χιουμοριστική καμπάνια της Praktiker, αρκεί για να αντλήσεις το απαραίτητο inspo για να φέρεις την άνοιξη στη ζωή και τον κήπο σου… πριν την ώρα της κάλπης.

Το σίγουρο είναι πως όπου και αν ζεις, είτε έχεις μικρό ή μεγάλο σπίτι, στα Praktiker θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να μετατρέψεις τη βεράντα, τον κήπο, την ταράτσα και την αυλή σου σε πράσινα «καταφύγια», σε «μαγικά» Cinema Kipos ή σε spot χαλάρωσης και ευεξίας. Ναι, οι αναπαυτικές πολυθρόνες, ο φορητός προτζέκτορας, τα ατμοσφαιρικά φαναράκια στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου, οι χρωματιστές γλάστρες και οι stylish ζαρντινιέρες δεν είναι όνειρο, αλλά θα γίνουν πραγματικότητα… αρκεί να ξέρεις… πού να το ρίξεις!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Οι κάλπες ανοίγουν και εσύ έφυγες για βεράντα-κήπος-ταράτσα «δαγκωτό»!