Γιώργος Χειμωνέτος και Εύα Μουρτζάκη έχουν το πιο funmily σπίτι στο οποίο κυριαρχεί η Αρμονία

Γιώργος Χειμωνέτος και Εύα Μουρτζάκη έχουν το πιο funmily σπίτι στο οποίο κυριαρχεί η Αρμονία

Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας παντρεύτηκε μία εντυπωσιακή κοπέλα και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. 

Ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Εύα Μουρτζάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και η εκλεκτή της καρδιάς του κρατούν χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να μην απασχολούν συχνά τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική τους ζωή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η 7,5 ετών κόρη τους Αρμονία και ο 5,5 ετών γιος τους Κωνσταντίνος είναι ό,τι πολυτιμότερο για εκείνους και ο λόγος για τον οποίο προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Ο γνωστός αθλητής είχε μιλήσει για τη γυναίκα του στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Ζωή Κρονάκη, κάνοντας αναφορά στις δυσκολίες που έχουν ξεπεράσει μαζί τα τελευταία χρόνια. Όπως ο ίδιος τόνισε τα παιδιά του ήταν η αφορμή για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

https://www.instagram.com/p/CYL7YH8qECd

«Τα παιδιά μου έχουν δύο χρόνια διαφορά και δεν μπορεί το ένα χώρος το άλλο. Κι όταν πάω να μαλώσω το ένα, το άλλο το υπερασπίζεται», δήλωσε ο πρώην ποδηλάτης.

Το ζεστό σπίτι τους

Ο Ολυμπιονίκης-επιχειρηματίας και η σύντροφός του είναι αρκετά ενεργοί στο Instagram και μέσα από το feed τους μπορούμε να δούμε αρκετές από τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τους.

https://www.instagram.com/p/CQ3lF2MnJtv

Τα παιχνίδια των παιδιών πρωταγωνιστούν σε όλα τα δωμάτια τα οποία έχει επιμεληθεί η Εύα Μουρτζάκη με πολύ προσοχή και αγάπη. Το λευκό και το μπεζ κυριαρχούν στο σαλόνι και στο hall ωστόσο ο γκρι καναπές καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του χώρου, προσφέροντας άνεση.

To τζάκι προσθέτει ζεστασιά και αποτελεί ένα από τα πιο cozy σημεία του σπιτιού για μικρούς και μεγάλους, ειδικά τη χειμερινή περίοδο.

https://www.instagram.com/p/Cap2_pcs8Ml

Η κουζίνα είναι κλασικού στυλ με το καφέ χρώμα να πρωταγωνιστεί σε ράφια και ντουλάπια.

https://www.instagram.com/p/CNwvrvXAwHD

Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικογένεια του Ολυμπιονίκη «το ζει» εντός και εκτός σπιτιού αφού ο κήπος τους ενδείκνυται για χαλάρωση και παιχνίδι με τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CJeZX_mgS9t

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού τους στη Ρόδο

Το 2013 ο Γιώργος Χειμωνέτος είχε έρθει αντιμέτωπος με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχασε το σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό.

«Είχα πάρει ένα δάνειο από μια ισπανική τράπεζα, η οποία εξειδικευόταν στη χρηματοδότηση κατοικιών. Όμως, με τη γενικευμένη οικονομική κρίση που άρχισε το 2008, όπως πάρα πολύς κόσμος, έτσι κι εγώ, παρουσίασα αδυναμία ως προς την αποπληρωμή του, αφού κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητές μου δεν πήγαν καλά», δήλωνε τότε ο αθλητής.

https://www.instagram.com/p/CYGlCTDKEFo

Το 2022 το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου έκανε δεκτή την ανακοπή που άσκησε ο Γιώργος Χειμωνέτος και ακυρώθηκαν η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης δικαστικής επιμελήτριας του Πρωτοδικείου Ρόδου, αλλά και η περίληψη κατασχετήριας έκθεσης ακίνητης περιουσίας της ιδίας δικαστικής επιμελήτριας με τις οποίες είχε βγει σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund το σπίτι του στο νησί των ιπποτών.

Το σπίτι του Παναγιώτη Χατζηδάκη είναι Open για ιδέες deco και ο γιος του έχει τη δική του κουζίνα

Το πρώην μοντέλο-αθλητής μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέροντας: «Κέρδισα τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου, που έχασα το 2013. Τελικά, ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα. Όταν άκουσα ότι κερδίσαμε το δικαστήριο μετά από 9 χρόνια, έκλαψα. Μπορεί να υπάρχει και μια σκοπιμότητα, στο ότι έχασα το σπίτι μου, γιατί είμαι σε ένα ωραίο συννεφάκι. Πολύς κόσμος περνάει το γολγοθά αυτό, να χάνουν τα σπίτια τους».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το υπέροχο σπίτι της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: georgehimonetos