Tο σπίτι της Ρεγγίνας Μακέδου έχει τα ωραιότερα μηνύματα και αμέτρητες ιδέες διακόσμησης

Tο σπίτι της Ρεγγίνας Μακέδου έχει τα ωραιότερα μηνύματα και αμέτρητες ιδέες διακόσμησης

Η 37χρονη γυμνάστρια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Ρεγγίνα Μακέδου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό το 2021 μέσα από τη συμμετοχή της στο DWTS. H γνωστή γυμνάστρια είχε συγκινήσει τους πάντες με τον αγώνα που έδωσε με την λευχαιμία, όπου και κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Η 37χρονη Καβαλιώτισσα δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους με τους οποίους μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της καθώς και αρκετά empower μηνύματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρεγγίνα δημοσίευσε στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε δότες μυελού των οστών, σώζοντας έτσι ζωές συνανθρώπων μας.

https://www.instagram.com/p/Cimdyefg76y

Πριν από μερικές ημέρες η γυμνάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση με αφορμή την εκδήλωση «Χρυσές Γυναίκες» που διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα. Η Ρεγγίνα Μακέδου περιλαμβάνεται στον κατάλογο των γυναικών που θα τιμηθούν, αποφάσισε ωστόσο να μην παραστεί, επικαλούμενη την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και προσωπικούς λόγους.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Καβάλας για τη τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στη λίστα με τις χρυσές γυναίκες που θα τιμηθούν για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Παρόλα αυτά μέρες τώρα βασανίζομαι για το εάν πρέπει να παρευρεθώ σε μια τέτοια εκδήλωση λόγω της πρόσφατης τραγωδίας που συγκλόνισε ολη τη χώρα. Ο δεύτερος λόγος είναι αρκετά πιο προσωπικός και έχει να κάνει με το πώς βλέπω τη δική μου συμβολή στα κοινωνικά δρώμενα και τις ηθικές μου αξίες. Εξαρχής ο στόχος μου ήταν και θα είναι η βοήθεια στον συνάνθρωπο, να μπορέσω να κινητοποιήσω όσο περισσότερους ανθρώπους να γίνουν δότες μυελού των οστών! Ο στόχος μου λοιπόν ήταν και θα είναι ο συνάνθρωπος. Για τους παραπάνω λόγους (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…) θα μου επιτρέψετε να μη συμμετέχω στην αυριανή εκδήλωση από σεβασμό σε νεκρούς και ζωντανούς. Με την ελπίδα πως κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους είναι δίπλα μου! Γίνε και ‘συ δότης μυελού των οστών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σπίτι της Ρεγγίνας Μακέδου κρύβει τα ωραιότερα μηνύματα και inspo σε θέματα διακόσμησης

Η fitness expert έχει ένα από τα πιο cozy διαμερίσματα και μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram θα σε πείσει. Αν κρίνουμε από τα post που έχει κατά καιρούς μοιραστεί, στο σαλόνι της πρωταγωνιστούν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις με το μπεζ και το λευκό να δίνουν την αίσθηση ενός ακόμη μεγαλύτερου χώρου.

Στους τοίχους κρέμονται πολλά καδράκια με quotes ενώ αρκετές κορνίζες με φωτογραφίες συμπληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CUdH6HLgjmw

Το ξύλινο στοιχείο έχει έντονη παρουσία σε όλο το παραδοσιακό σπίτι και φυσικά στην κουζίνα της γυμνάστριας, την οποία είχαμε δει για πρώτη φορά μέσα από το προφίλ της στο TikTok.

https://www.instagram.com/p/Cdx_m6lgsdc

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης & η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου έχουν το πιο «ψαγμένο» σπίτι

Το μεγάλο μπαλκόνι με τις αγαπημένες γλάστρες της γυμνάστριας αποτελεί ένα από τα ωραιότερα σημεία για φωτογραφίες και για παιχνίδι με τον τετράποδο φίλο της, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CfHdE0qMHfv

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της 37χρονης γυμνάστριας.

Πηγή κεντρικής: regina_makedou