Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας είναι και οι απόλυτοι νικητές στη μάχη του interior design

Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας είναι και οι απόλυτοι νικητές στη μάχη του interior design

Το πρώην ζευγάρι έχει δύο υπέροχες πολυτελείς κατοικίες στις οποίες απολαμβάνει ανέμελες στιγμές με τους γιους τους.

H Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Γνωρίστηκαν στην εκπομπή «Gala» της Μαρίας Σταματέρη στην οποία ήταν καλεσμένοι και υπήρξε αρκετή ένταση μεταξύ τους.

Μαζί στη δουλειά αλλά και στη ζωή για αρκετά χρόνια, απολάμβαναν την οικογενειακή τους ευτυχία μέχρι το 2016 όπου ανακοίνωσαν το διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι έχει πλέον ως no1 προτεραιότητα τα παιδιά τους και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά», είχε δηλώσει η Φαίη Σκορδά στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Φαίης Σκορδά στα νότια προάστια

Η 42χρονη παρουσιάστρια μένει τα τελευταία χρόνια στα νότια προάστια μαζί με τους 2 γιους της (Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα). Το νέο της σπίτι μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκεται στα σύνορα Βούλας–Βάρης, αρκετά κοντά στην προηγούμενη κατοικία του πρώην ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CZpa2Zkt4rm

Όπως είχε αναφέρει το 2018 η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αγόρασε ένα εντυπωσιακό σπίτι θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή αμέσως μετά τον χωρισμό.

Η μεζονέτα της βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η παρουσιάστρια το ανακαίνισε από την αρχή πριν μετακομίσει εκεί, θέλοντας να το προσαρμόσει πλήρως στο προσωπικό της γούστο και στυλ.

https://www.instagram.com/p/CaMkxQdtqSO

Tο σπίτι της Ρεγγίνας Μακέδου έχει τα ωραιότερα μηνύματα και αμέτρητες ιδέες διακόσμησης

Στον χώρο πρωταγωνιστούν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ενώ τα minimal έπιπλα συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο σαλόνι και την κουζίνα την ώρα που το μαρμάρινο πάτωμα δένει απόλυτα με τον χώρο. Μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη επιλογή αφού το μάρμαρο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Caxfx46NFSx

Αν κρίνουμε από τα posts στο Instagram, το υπνοδωμάτιο της Φαίης διαθέτει λιτές γραμμές, με το μπεζ, το λευκό και το γκρι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια πόζαρε εκεί με τις γάτες της, (Κεμάλ και Prince), δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακός και διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι όπου η Φαίη και τα παιδιά απολαμβάνουν το πρωινό τους. Μερικά κομψά φυτά κοσμούν τη βεράντα και χαρίζουν αίσθηση γαλήνης.

Το luxury σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Μετά το διαζύγιο ο Γιώργος Λιάγκας ζει σε ένα πολυτελές διώροφο σπίτι στα νότια προάστια και έχει φροντίσει να μας το δείξει αρκετές φορές μέσα από το προφίλ που διατηρεί στα social media.

liagkas6.jpg

Σε φωτογραφίες που έχει μοιραστεί εντοπίσαμε μερικές από τις αγαπημένες του γωνιές και πήραμε μια εικόνα από την διακόσμηση του χώρου.

https://www.instagram.com/p/B-bhsJbq83-

Ο καναπές στο σαλόνι του είναι γκρι, όπως και το τραπέζι με τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν και στα χαλιά. Στο κέντρο του σαλονιού υπάρχει μια μεγάλη εσωτερική σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια.

https://www.instagram.com/p/B4-O1I4AFQI

Πηγή κεντρικής: fayskorda