Το urban σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα έχει vibe «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και θέα όλη την Αθήνα

Το urban σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα έχει vibe «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και θέα όλη την Αθήνα

Mια ματιά στα πλάνα από το σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα αρκεί για να καταλάβεις ότι είναι λάτρης της minimal αισθητικής.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια από τις πιο γοητευτικές και δημοφιλείς κυρίες της εγχώριας showbiz και μετρά αρκετά χρόνια καριέρας στον χώρο της υποκριτικής. Έγινε ευρέως γνωστήο 1999 μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να ζει «στην καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι. Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της μικρής οθόνης έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από το διαμέρισμά της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Το urban διαμέρισμα της Δήμητρας Ματσούκα στο κέντρο της Αθήνας

Η minimal διακόσμηση σε συνδυασμό με την μεγάλη τζαμαρία στο σαλόνι και το λευκό χρώμα που κυριαρχεί δημιουργούν ένα όμορφο, cozy αποτέλεσμα.

Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της Δήμητρας Ματσούκα, η 49χρονη είναι λάτρης της urban αισθητικής και έχει επενδύσει σε διάφορα φυτά εσωτερικού χώρου, που δίνουν χρώμα και boho vibes στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CYEnY2WtMXa

Η minimal διακόσμηση του σαλονιού (το οποίο διαθέτει άπλετο φως χάρη στις τζαμαρίες) ολοκληρώνεται επιτυχώς με τα μοντέρνα έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα που έχει επιλέξει η καλλιτέχνης.

https://www.instagram.com/p/B_CYLigHykB

Ο μπεζ δερμάτινος καναπές και το λευκό τραπέζι πρωταγωνιστούν στον χώρο ενώ η μεγάλη λευκή βιβλιοθήκη φιλοξενεί τα αμέτρητα βιβλία της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CI5ozitn_if

Mικρά, minimal διακοσμητικά ολοκληρώνουν το deco ενώ μια λευκή δερμάτινη πολυθρόνα αποτελεί αγαπημένο spot της Δήμητρας Ματσούκα για φωτογραφίες.

Το σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη & της Όλγας Πηλιάκη μοιάζει με πίστα Survivor (έχει + mini γήπεδο)

Αν υπάρχει κάτι το οποίο όλες θα ζηλεύαμε από το σπίτι της ηθοποιού είναι η μοναδική θέα που προσφέρουν οι τζαμαρίες του σαλονιού, με τον Λυκαβηττό και το κέντρο της Αθήνας να είναι σε πρώτο πλάνο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το υπέροχο σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα.

Πηγή κεντρικής: dimitra_matsouka_official