Το girly-minimal σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη θα σε βάλει σε «Χαμογέλα και Πάλι!» διάθεση

Το girly-minimal σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη θα σε βάλει σε «Χαμογέλα και Πάλι!» διάθεση

Η 33χρονη δημοσιογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός έχει ένα από τα πιο καλαίσθητα διαμερίσματα και οι φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Η Ελένη Βουλγαράκη ανήκει στη νέα γενιά τηλεοπτικών προσώπων που διαγράφουν ανοδική πορεία στο πέρασμα του χρόνου. Η δημοσιογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός μας κρατά καθημερινά συντροφιά στα ερτζιανά μέσα από τη συχνότητα του Music 89.2.

Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε και στους δέκτες μας κάθε Σαββατοκύριακο αφού ανήκει στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!».

https://www.instagram.com/p/ChpwizTsaOd

H 33χρονη κατάγεται από την Καστοριά όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια και λίγο αργότερα ήρθε στην Αθήνα για σπουδές. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σπούδασε νοσηλευτική στη Λάρισα για 6 μήνες (έκανε και πρακτική άσκηση σε κλινική ως νοσηλεύτρια) πριν πάρει την απόφαση να κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο, να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία.

Tο σπίτι της Ρεγγίνας Μακέδου έχει τα ωραιότερα μηνύματα και αμέτρητες ιδέες διακόσμησης

Η πρώτη επαφή της Ελένης Βουλγαράκη με την τηλεόραση ήταν μέσα από το MAD TV όπου για τρία ολόκληρα χρόνια παρουσίαζε μουσικές εκπομπές. Το 2020 ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά στο Open με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στη συνέχεια με το "«Χαμογέλα και πάλι» στο Mega. Η 33χρονη συμμετείχε πέρσι στο J2US με coach τον Κωνσταντίνο Παντελίδη όπου απέσπασε θετικές κριτικές.

Το υπέροχο σπίτι της

Η γνωστή παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, με το προφίλ της να μετρά σήμερα 101 χιλιάδες followers.

Η 33χρονη μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της on και off camera, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μέσα στο σπίτι της, αποκαλύπτοντάς μας μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές.

https://www.instagram.com/p/CedvP_2MqLA

Μια ματιά στα posts της Ελένης Βουλγαράκη αρκεί για να διαπιστώσεις πως το διαμέρισμά της είναι πολύ μοντέρνο και έχει αμέτρητες ιδέες διακόσμησης.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης της minimal αισθητικής με το γκρι χρώμα (σε όλες του τις αποχρώσεις) να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σαλόνι και στην επίπλωση. Το λευκό βρίσκεται σχεδόν σε όλα σχεδόν τα δωμάτια του σπιτιού και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς δίνει φως και κάνει τα δωμάτια να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα.

Μικρά boho διακοσμητικά, κάδρα με quotes και φυτά εσωτερικού χώρου προσθέτουν αίσθηση ζεστασιάς και μια ανάσα ηρεμίας.

https://www.instagram.com/p/CeUJjArsPK4

Στην κρεβατοκάμαρα το γκρι χρώμα κυριαρχεί με το κρεβάτι και μια led επιγραφή να δεσπόζουν στο κέντρο του δωματίου που αποτελεί ένα από τα πιο Instagram-able spots στα οποία φωτογραφίζεται η δημοσιογράφος.

Μεγάλοι και μικροί καθρέφτες συμπληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση στο αξιοζήλευτο διαμέρισμα της 33χρονης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της γνωστής δημοσιογράφου για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Πηγή κεντρικής: voulgaraki_el