Το Oladeco.com φέρνει το αστικό τοπίο μέσα στο σπίτι σας

Το Oladeco.com φέρνει το αστικό τοπίο μέσα στο σπίτι σας

Μια νέα σειρά διακοσμητικών αντικειμένων για το σπίτι, θα δώσει το μοντέρνο deco άγγιγμα που λείπει από τον χώρο σας.

Η ομορφιά του αστικού τοπίου είναι αναμφισβήτητη, ειδικά για όσους από εμάς ζούμε στη πόλη και έχουμε μάθει να εκτιμούμε την μαγεία της ίσως και περισσότερο από αυτή της εξοχής.

Το oladeco.com, το πιο ενημερωμένο ελληνικό site για το interior design που προσφέρει μοναδικές λύσεις για το σπίτι σε εξαιρετικές τιμές, είδε αυτή τη μαγεία του αστικού τοπίου και αποφάσισε να την ενσωματώσει στη νέα σειρά διακοσμητικών αντικειμένων που παρουσιάζει αυτές τις μέρες στη σελίδα του.

Μοντέρνο και απλό, το αστικό στυλ είναι εύκολο να προσαρμοστεί στον σπίτι σας και να μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα κομψό και βολικό μέρος για να ζεις. Η χρωματική παλέτα της σειράς Urban αποτελείται κυρίως από μαύρο, γκρι και λευκό, απλά και ελκυστικά, δηλαδή, χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε με τα πάντα και να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα ατμόσφαιρα, βγαλμένη από τις μητροπόλεις του κόσμου.

Οι τιμές της σειράς Urban ξεκινάνε από 12 ευρώ και μπορείτε να την δείτε ολόκληρη, καθώς και να κάνετε τη δικιά σας παραγγελία, στο oladeco.com