Το σπίτι της Ματίνας Νικολάου έχει έντονα χρώματα σαν αυτά που αγαπά ως Βάνια και coziness

Το σπίτι της Ματίνας Νικολάου έχει έντονα χρώματα σαν αυτά που αγαπά ως Βάνια και coziness

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ως Βάνια στο «Καλό Μεσημεράκι» έχει ένα από τα πιο μοντέρνα σπίτια στα βόρεια προάστια και οι φωτογραφίες από τον χώρο της θα σε εμπνεύσουν. 

Η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική Βάνια, γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Η γνωστή ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έχει πλέον το δικό της φανατικό κοινό.

Αρκετοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν ότι η 46χρονη σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και είναι μητέρα ενός 15χρονου αγοριού, του Παναγιώτη, τον οποίο απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο της. Η καλλιτέχνης και ο μονάκριβος γιος της μένουν στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο.

https://www.instagram.com/p/B-nNIa1pidp/

To υπέροχο σπίτι της Ματίνας Νικολάου

Η ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Ο γιος της Ματίνας Νικολάου έχει εξαιρετική σχέση μαζί του και δεν είναι λίγες οι φορές που μένουν όλοι μαζί, έχοντας ως μελλοντικό στόχο να βρουν ένα μεγαλύτερο σπίτι που θα στεγάσει την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CdgGIXYIKJo/

«Ναι, σκοπεύουμε να ζήσουμε όλοι μαζί. Ο γιος μου, ο Παναγιώτης, είναι 14 χρόνων, πάει στη Γ’ Γυμνασίου και το να μετακομίσουμε στην Αθήνα είναι κάτι που δεν τον ευχαριστεί. Το να μείνουμε όμως κάπου όλοι μαζί με τον Βασίλη πολύ τον ευχαριστεί», είχε δηλώσει παλαιότερα στο «ΟΚ!» η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/B92dciNJhzo/

Μια ματιά στις αναρτήσεις της τηλεοπτικής Βάνιας αρκεί για να διαπιστώσεις πως το σπίτι της εκπέμπει θετικά vibes και έχει μοντέρνα αισθητική. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στον χώρο είναι το λευκό, το κόκκινο και οι τόνοι του γκρι.

Στο minimal σαλόνι δεσπόζει ο μεγάλος γκρι καναπές, που αποτελεί αγαπημένο spot της ηθοποιού για χαλάρωση και φωτογραφίες. Το ξύλινο τραπεζάκι και τα κεριά κάνουν ακόμη πιο cozy και ζεστή την ατμόσφαιρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ματίνα Νικολάου ποζάρει στο μπαλκόνι της (μόνη ή με το κατοικίδιό της) και μοιράζεται αργότερα τις λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Ματίνα Νικολάου είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, αλλά και στο αν την έχει επηρεάσει η διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Είναι μια σχέση στην οποία είμαστε ήρεμοι και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, την απολαμβάνουμε πραγματικά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό συστατικό για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος. Δεν έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, είναι μεγάλη. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ μικρότερο άντρα. Αλλά δεν έχει καμία σημασία η ηλικία ούτε για μένα, ούτε για τον Βασίλη. Δεν στεκόμαστε καθόλου εκεί», είχε τονίσει η 46χρονη.

https://www.instagram.com/p/ClgpQF6olMR/

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν το πιο μοντέρνο σπίτι στην Κηφισιά

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: matinanikolaou