Black Friday 2023: Τα items που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε spa

Black Friday 2023: Τα items που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε spa

Χαμηλός φωτισμός, relaxing μουσική, τα προϊόντα περιποίησής σου, βαθιές εισπνοές και ένα πολυτελές σκηνικό είναι το ιδανικό σενάριο για εσένα που θέλεις να χαλαρώνεις, έπειτα από μία έντονη μέρα στους δρόμους της πόλης.

Μία επίσκεψη σε ένα spa είναι ένα δώρο προς τον εαυτό σου. Σκέψου, βέβαια, να έχεις την ευκαιρία να επισκέπτεσαι το δικό σου spa στο σπίτι σου, όποτε το χρειάζεσαι.

Το μπάνιο σου, ούτως ή άλλως, είναι ο χώρος που θέλεις να αποτελεί πραγματική «όαση» ηρεμίας μέσα στο σπίτι, ένας προορισμός στον οποίο θα μπορείς να χαλαρώνεις και να αναζωογονείσαι. Έτσι, είτε σχεδιάζεις μια εσωτερική ανακαίνιση, είτε επιθυμείς να προσθέσεις μερικές εντυπωσιακές διακοσμητικές πινελιές σε αυτό, η Βlack Friday σου δίνει επιλογές για το προσωπικό σου spa, που αξίζει να προσθέσεις στη wish-list σου.

Αν ονειρευόσουν να διαμορφώσεις έναν τέτοιο χώρο στο σπίτι, αλλά δυσκολευόσουν να κάνεις την αρχή, τότε διαβάζεις το σωστό κείμενο. Εμείς θα σου πούμε απλώς τον τρόπο που θα το διαμορφώσεις και η Black Friday θα είναι στο πλευρό σου για να βρεις ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς να ξεφύγεις από το budget σου.

#1 Αναβάθμισε το center piece του μπάνιου σου

Όταν σκέφτεσαι το spa, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό σου είναι πιθανότατα το statement center piece, δηλαδή η μπανιέρα, που πρόκειται να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Μην τρομάζεις, δεν θα σου προτείνουμε να αλλάξεις μπανιέρα. Ωστόσο, τη φετινή Black Friday έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έρευνα αγοράς για κεφαλές ντους.

Η αντικατάσταση της βασικής κεφαλής του ντους με ένα πιο πολυτελές μοντέλο είναι μια εύκολη αλλαγή που μπορεί να μετατρέψει το καθημερινό σου μπάνιο σε μία αναζωογονητική εμπειρία. Επιπλέον, αν είσαι σε διάθεση αλλαγών, μπορείς να αναβαθμίσεις και μερικά άλλα αντικείμενα στο μπάνιου σου, όπως τη βρύση σου.

#2 Δημιούργησε περισσότερους χώρους αποθήκευσης

Οι ακατάστατοι πάγκοι στο μπάνιο σου, δεν ευνοούν τη χαλάρωσή σου. Για να είναι το μπάνιο σου συνεχώς καθαρό και τακτοποιημένο, λοιπόν, τα αντικείμενα που αξίζει να προσθέσεις φέτος στη wish list σου για τη Black Friday μπορεί να είναι ντουλάπια οργάνωσης, καλάθια ή ράφια, στα οποία θα βάλεις τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Εναλλακτικά, μπορείς να αναζητήσεις τις προσφορές για ένα τραπεζάκι μπανιέρας ώστε να τοποθετείς τα σαπούνια, τα αρωματικά έλαια, τις μάσκες, τις κρέμες και τις βούρτσες που χρειάζεσαι για την περιποίησή σου. Αν, μάλιστα, αποφασίσεις να αντικαταστήσεις τις πλαστικές συσκευασίες των προϊόντων με πορσελάνινα ομοιόμορφα dispenser, θα δεις άμεσα το μπάνιο σου να αλλάζει εικόνα.

#3 Πρόσθεσε τα «πολυτελή» στοιχεία που σε εντυπωσιάζουν σε κάθε spa

Το καλάθι των αγορών σου για τη φετινή Black Friday είναι απαραίτητο να περιέχει απαλές, καλής ποιότητας, απορροφητικές πετσέτες και μπουρνούζια, κατά προτίμηση, σε λευκό χρώμα, για μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σου. Αν προτιμάς τα χρώματα, μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμες πετσέτες, σε δύο αποχρώσεις. Από εκεί και πέρα, μία αντίθεση που πρέπει να τολμήσεις για τη διαμόρφωση του προσωπικού σου spa, είναι η επιλογή ενός καθρέφτη σε στυλ αντίκας από ορείχαλκο και ξύλινα διακοσμητικά. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Μήπως να βρεις ένα ξύλινο χαλί για τη ντουζιέρα σου; Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να κάνεις έρευνα αγοράς για φυτά εσωτερικού χώρου και δη, κρεμαστά!

Αν κάνεις τη σωστή έρευνα αγοράς, είναι σίγουρο πως θα βρεις τα απαραίτητα items για τη διαμόρφωση του προσωπικού σου spa, χωρίς να ξεφύγεις από το budget που έχεις ορίσει. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ακόμη πιο ποιοτική την καθημερινότητά σου. Και η Black Friday έρχεται να στο υπενθυμίσει, με προσφορές που σου φέρνουν όλα όσα χρειάζεσαι, για να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε luxurious spa.