Praktiker Hellas: Στην Κέρκυρα εγκαινίασε την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 το 17ο κατάστημά της

Praktiker Hellas: Στην Κέρκυρα εγκαινίασε την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 το 17ο κατάστημά της
KVA

Praktiker Hellas: Στην Κέρκυρα εγκαινίασε την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024, το νέο κατάστημά της, φτάνοντας συνολικά τα 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα Praktiker, με φρέσκια και σύγχρονη εικόνα, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνιά του στην Κέρκυρα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, κ. Δημήτρης Γαλάνης υποδέχτηκε θεσμικούς εκπροσώπους, επιχειρηματικούς φορείς, συνεργάτες και εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Τα εγκαίνια θα γιορτάζονται μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου με μοναδικές προσφορές και ενέργειες για τους επισκέπτες του καταστήματος. Το νέο Praktiker καλωσορίζει τον κόσμο τις Κέρκυρας με ένα σημαντικό δώρο: κέρδος την αξία του Φ.Π.Α. σε όλα τα προϊόντα έως τις 14/01! Τέλος, στο πλαίσιο των εγκαινίων, το νέο κατάστημα θα μοιράσει πάνω από 400 δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στα δρώμενα θα κερδίσουν δωροεπιταγές για μελλοντικές αγορές στα Praktiker.

Το καινούργιο κατάστημα συστήνει στην Κέρκυρα τη νέα γενιά καταστημάτων Praktiker, σε μια έκταση 3.350 τ.μ., παρουσιάζοντας έξυπνες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, για τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία. Η τοπική κοινωνία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα όσον αφορά το Σπίτι, την Ανακαίνιση και την κατηγορία DIY. Συγκεκριμένα, στις εκθέσεις του νέου καταστήματος, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ανακαλύψουν μεγάλη ποικιλία και επώνυμα brands αναφορικά με: δομικά υλικά, είδη υγιεινής, εργαλεία, χρώματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές & μικροσυσκευές, οικιακά είδη, στρώματα και είδη διακόσμησης. Επίσης, θα βρουν μια πλήρη έκθεση με εργαλεία και μηχανήματα κήπου, καθώς και το Urban Kipos, τον απόλυτο προορισμό για τον κήπο, τη βεράντα και την ταράτσα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, κ. Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε σχετικά: «Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Praktiker στο νησί της Κέρκυρας, αποτελούν ακόμα ένα κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού μας. Με την επένδυση αυτή, η Praktiker Hellas δίνει τη δύναμη σε κάθε σπίτι και επιχείρηση να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινής ζωής με προϊόντα, DIY λύσεις και υπηρεσίες. Παράλληλα, στηρίζει την οικονομία αλλά και την κοινωνία του νησιού, με νέες θέσεις εργασίας, νέες συνεργασίες με τοπικούς προμηθευτές. Η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στη δυναμική εξωστρέφεια του εταιρικού DNA της Praktiker Hellas, που έχει στόχο να προσφέρει στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού της Κέρκυρας, την απεριόριστη γκάμα των προϊόντων μας, συμφέρουσες προσφορές και εμπλουτισμένες υπηρεσίες. Όλοι εμείς στην Praktiker Hellas γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σπίτι μας, για να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά μας και μέγιστη ποιότητα στη ζωής μας. Οι εξιδεικευμένοι εργαζόμενοι παρέχουν σε κάθε πελάτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στο νέο σύγχρονο κατάστημα, το οποίο και θα εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης της Praktiker Hellas».