Η συλλεκτική σειρά Nytillverkad της ΙΚΕΑ επανέρχεται με αντισυμβατικά σχέδια αλλά διαχρονικό στιλ

Η συλλεκτική σειρά Nytillverkad της ΙΚΕΑ επανέρχεται με αντισυμβατικά σχέδια αλλά διαχρονικό στιλ

Με τα νέα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς Nytillverkad, σας καλούμε να θυμηθείτε μια εποχή όπου τα τολμηρά μοτίβα, τα χαρούμενα σχέδια και οι αντισυμβατικές λύσεις χαρακτήριζαν τη διακόσμηση του σπιτιού.

Η συλλεκτική σειρά Nytillverkad της ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, κάνει ξανά την εμφάνισή της, για 3η συνεχόμενη φορά, φέρνοντας πίσω μερικά από τα αγαπημένα έπιπλα ΙΚΕΑ που δημιουργήθηκαν από σημαντικούς σχεδιαστές. Ακολουθώντας τις ανάγκες και τις τάσεις του σήμερα, με νέα υλικά και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, η νέα σειρά Nytillverkad σας προσκαλεί να ταξιδέψετε στη δεκαετία του ‘60 και του ‘70.

Με τα νέα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς Nytillverkad, σας καλούμε να θυμηθείτε μια εποχή όπου τα τολμηρά μοτίβα, τα χαρούμενα σχέδια και οι αντισυμβατικές λύσεις χαρακτήριζαν τη διακόσμηση του σπιτιού. Προϊόντα σχεδιαστών, όπως η Karin Mobring, η Ehlén Johansson, ο Sven Fristedt και ο Gillis Lundgren, συστήνονται τώρα ανανεωμένα και σε έντονα χρώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το βοηθητικό τραπέζι BAGGBODA, της σχεδιάστριας Karin Mobring, το οποίο διαχρονικά ανταποκρίνεται σε κάθε στιλ, ενώ στη νέα συλλεκτική σειρά Nytillverkad διατίθεται σε λευκό και ανοιχτό κίτρινο χρώμα.

Η πολυθρόνα SOTENÄS, του σχεδιαστή Gillis Lundgren, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της το 1960, και έδωσε την ευκαιρία σε όσους την επέλεξαν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, καθώς πρόκειται για μια πολυθρόνα ευρύχωρη με ελαφριά ανάκληση. Όπως, χαρακτηριστικά, ανέφερε και η Karin Gustavsson Range Identity Leader, IKEA of Sweden: «Οι χαμηλές πολυθρόνες, επιτέλους, επέστρεψαν τόσο επίκαιρες και λειτουργικές, όπως και στη δεκαετία του 1960».

SOTENAS.jpg

Την έννοια της διαχρονικότητας εξυπηρετεί και το μοτίβο STRECKFLY σε άσπρο και μαύρο, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γκάμα της IKEA με το όνομα MYRTEN το 1968 και έκτοτε εμφανίζεται με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς τόσο σε καναπέδες, πολυθρόνες και καλύμματα για το κρεβάτι όσο και σε μαξιλάρια, και σε ύφασμα με το μέτρο (3 μέτρα). Από τη νέα συλλεκτική σειρά, εντύπωση προκαλούν και τα κεραμικά βάζα SKOGSTUNDRA, σε μαύρο και πράσινο ματ χρώμα, τα οποία αναδεικνύουν την ομορφιά των λουλουδιών σας, χωρίς να κλέβουν την παράσταση, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν μια χαρακτηριστική πινελιά στη διακόσμηση του χώρου.

SKOGSTUNDRA.jpg

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της Nytillverkad στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr.

#ikea

#zoumemazi

#dimiourgoumemazi