Σπίτι, γραφείο και παράδεισος σε ένα κτίριο

Σπίτι, γραφείο και παράδεισος σε ένα κτίριο

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική πάει Σαν Φρανσίσκο και καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.

Ο αρχιτέκτονας Craig Steely ζει κι εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, μαζί με την ζωγράφο γυναίκα του και τον μικρό τους γιο. Η ανάγκη τους όμως να συγκεντρώσουν σε έναν χώρο το σπίτι και τη δουλειά τους ήταν επιτακτική, γι' αυτό και αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος τον ανασχεδιασμό του σπιτιού τους και να το μετατρέψει σε ένα σύγχρονο, πολυλειτουργικό κτίσμα που μπορείς να ζεις και να δουλεύεις, χωρίς η μία δραστηριότητα να επηρεάζει την άλλη.

Το Beaver Street Reprise, λοιπόν, βρίσκετε ανάμεσα στα κλασικά σπίτια μας γειτονιάς Βικτωριανής αισθητικής, φέρνοντάς της νέο αέρα, χωρίς να επισκιάζει την ιστορία της. Η κουζίνα, το σαλόνι και η τραπεζαρία μεταφέρθηκαν σε έναν νέο όροφο, πάνω από τους δύο ήδη υπάρχοντες, ο οποίος καλύφθηκε με τζαμαρίες από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι και άφησε τους από κάτω ορόφους διαθέσιμους ως χώρους εργασίας.

Επίσης, ο Steely σχεδίασε κι έναν επιπλέον χώρο, μια πριβέ ταράτσα στον τελευταίο όροφο που αποτελεί ένα μικρό κομμάτι παραδείσου για κάποιον που ζει στην πόλη, η οποία συμπληρώνεται τέλεια με ένα κρεμαστό, σύγχρονο τζάκι από μαύρο ατσάλι.