Απόδραση μεταξύ ουρανού και θάλασσας

Απόδραση μεταξύ ουρανού και θάλασσας

Είναι μικρό, χαριτωμένο, στυλάτο και δίπλα σε μια ατελείωτη παραλία. Τι άλλο θες από ένα εξοχικό;

Μόλις το βλέπεις η πρώτη σου αντίδραση είναι, κατά πάσα πιθανότητα, μια κραυγή που σημαίνει κάτι μεταξύ «πόσο γλυκό!» και «το θέλω απεγνωσμένα!». Και είναι απόλυτα λογικό καθώς το μικρό αυτό εξοχικό σπίτι στο Dorset της Μεγάλης Βρετανίας καταφέρνει να προκαλεί και τα δύο αυτό συναισθήματα, και όχι μόνο.

Βρίσκεται στην μαγευτική παραθαλάσσια περιοχή Burton Bradstock και περιλαμβάνει τρεις ορόφους, καθένας από τους οποίους προσφέρει ατελείωτη, ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο τοπίο που το περιτριγυρίζει μέσα από πολλαπλές σειρές παραθύρων. Τη νύχτα, το εκπληκτικό αυτό εξοχικό μοιάζει σχεδόν με φάρο, καθώς τα αναμμένα φώτα διαπερνούν τις γυάλινες επιφάνειες που καταλαμβάνουν το 90% του σπιτιού και διαχέονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, μαγνητίζοντας τους περαστικούς (στεριάς και θάλασσας).

Το σπίτι προσφέρει απόλυτη ελευθερία και ηρεμία στον επισκέπτη, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητά του και δίνοντάς του τη δυνατότητα της επιλογής: ο μπλε ωκεανός ή η καταπράσινη πεδιάδα είναι δίπλα του σε μερικά μόλις βήματα. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Η λέξη «επισκέπτης» δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία, καθώς η υπέροχη αυτή εξοχική κατοικία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οχτώ άτομα (άρα το νοίκι μοιράζεται).

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.uniquehomestays.com και να κλείσετε, αν έχετε τη δυνατότητα, τις διακοπές των ονείρων σας.

DPG Network