Ντουλάπα στην εντέλεια; Είναι εφικτό!

Ντουλάπα στην εντέλεια; Είναι εφικτό!

Τα καταστήματα IKEA μας δείχνουν τον τρόπο

Τώρα την Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να αναδιοργανώσουμε τις ντουλάπες μας, να κρύψουμε τα «βαριά» ρούχα και να βγάλουμε ξανά τα ανάλαφρα κομμάτια μας!
Στα καταστήματα ΙΚΕΑ βρήκαμε έξυπνες και πρακτικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τέλεια την γκαρνταρόμπα μας και να πούμε... «καληνύχτα ακαταστασία».

Επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία σκελετών PAX και προσθέτοντας τις πόρτες της επιλογής μας, μπορούμε να φτιάξουμε την ντουλάπα που ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες ανάλογα με τον χώρο μας, τις συνήθειές μας, αλλά και τον τύπο της γκαρνταρόμπας μας. Τα εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης της σειράς KOMPLEMENT θα μας βοηθήσουν να αποθηκεύσουμε σωστά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μας.


Μπορούμε μάλιστα να τροποποιήσουμε εύκολα τη ντουλάπα μας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας εξαρτήματα, ανάλογα με τις ανάγκες μας και την προτίμησή μας.

Οι ντουλάπες της σειράς PAX έχουν 10 χρόνια εγγύηση και είναι σχεδιασμένες ώστε να αντέχουν στην καθημερινή χρήση. Επιπλέον, έως 28 Απριλίου 2012, αγοράζοντας ντουλάπες άνω των 600€, κερδίζουμε 10% στην αξία τους, που μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε επόμενη αγορά μας!

Τι λέτε λοιπόν; Προμηθευόμαστε όλα τα απαραίτητα που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, σηκώνουμε τα μανίκια και βάζουμε τάξη!