Ένας ζεν παράδεισος στη Σουηδία

Ένας ζεν παράδεισος στη Σουηδία

Το σπίτι όπου ο πονοκέφαλος είναι μια άγνωστη λέξη.

Οι περισσότεροι από εμάς, μετά από λίγες ώρες στο γραφείο, σκεφτόμαστε συνέχεια τη στιγμή που θα γυρίσουμε σπίτι, θα πετάξουμε τα παπούτσια και θα πέσουμε με τα μούτρα στον καναπέ μας. Κάποιοι άλλοι σκεφτόμαστε το ποτό που θα πιούμε στο αγαπημένο μας στέκι μόλις σχολάσουμε. Ακόμα και τότε όμως, πάλι την ησυχία του σπιτιού μας καταλήγουμε να θέλουμε στο τέλος.

Σκεφτείτε, τώρα, το σπίτι σας να μην ήταν ένα χάος ακαταστασίας, όπως είναι συνήθως δηλαδή, και να μην βρισκόταν στο κέντρο ή σε κάποια γειτονιά της Αθήνας. Αντίθετα, φανταστείτε το σαν αυτό το υπέροχο σπίτι στην Νότια Σουηδία, με την όψη εξοχικού και το απίστευτα σύγχρονο και minimal εσωτερικό που αναπαριστά τέλεια την Ιαπωνική ζεν αισθητική και γεμίζει τον χώρο γαλήνη και αρμονία. Μάλλον τότε δεν θα σηκωνόσασταν καν να πάτε στη δουλειά...

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της γκάλερι και δείτε πόσο έξυπνα και καλόγουστα οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού συνδύασαν το Σκανδιναβικό στυλ με το Ανατολίτικο, δημιουργώντας ένα κομμάτι παραδείσου πάνω στη γη.