Τα δέντρα... μέσα στο σπίτι μας!

Τα δέντρα... μέσα στο σπίτι μας!

Δώστε στυλ στο χώρο σας, ανέξοδα

Το ξέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορμούς και ξύλο δέντρου στην εσωτερική σας διακόσμηση; Οι κορμοί και τα κούτσουρα δέντρου μπορούν να σας δώσουν απίστευτα πέπιπλα και αξεσουάρ που θα πλαισιώσουν το χώρο σας, δίνοντας του ιδιαίτερο στυλ. Δείτε την photo gallery και θα καταλάβετε για τι μιλάμε.

Mην προσπεράσετε άν βρείτε κάπου στο δρόμο ή στην εξοχή ένα κούτσουρο δέντρου. Είναι μια δροσερή ιδέα, επειδή μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά χρήσιμα πράγματα και τα περισσότερα μόνοι σας! Τα κούτσουρα των δένδρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές διακοσμητικές ιδέες, όπως και ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν ήδη έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης από αυτά.


Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα σκαμνί, ένα πλευρικό τραπέζι , και σχεδόν χωρίς κόστος για το σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε καρέκλες, τραπεζάκια, δίσκους, λάμπες και πολλά άλλα. μια λάμπα, ένα βάζο ή ακόμη και μια γλάστρα από κούτσουρο δέντρου. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε πολλά τέτοια πράγματα μαζί και θα φαίνονται ακόμα καλύτερα. Κάθε ένα από αυτά θα είναι μοναδικό. Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που βήκαμε και σκεφτείτε το επόμενό σας project, με το minimun κόστος και την ελάχιστη προσπάθεια!