Ανανεώστε το χώρο σας έξυπνα και οικονομικά με έπιπλα Disconto

Ανανεώστε το χώρο σας έξυπνα και οικονομικά με έπιπλα Disconto

Mία ελληνική εταιρεία με πρωτότυπες ιδέες και αναμφισβήτητη ποιότητα.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας με κομψότητα, στιλ και κυρίως οικονομία δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα καταστήματα Disconto καθώς επίσης και την ιστοσελίδα τους www.disconto.gr όπου θα μπορέσετε να ανακαλύψετε απίστευτες προσφορές και σημαντικές εκπτώσεις.

Η εταιρεία Disconto μετρά ήδη 50 χρόνια λειτουργίας ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στο Βόλο. Φιλοσοφία της είναι η δημιουργία κομψών και πρακτικών επίπλων, ενώ με οδηγό τον ενθουσιασμό και την εργατικότητα των υπαλλήλων της η συλλογή της πλέον απαρτίζεται από 5.000 διαφορετικά έπιπλα. Πλέον η εταιρεία είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας και απαρτίζεται από ένα κεντρικό κατάστημα, 2 υποκαταστήματα, έναν εκθεσιακό χώρο stock και μία κεντρική αποθηκευτική εγκατάσταση.

Η ποιότητα είναι κάτι που δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση καθώς κάθε χρόνο ιθύνοντες της εταιρείας επισκέπτονται τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου παίρνοντας ιδέες και υιοθετώντας νέες τάσεις. Παρά το μέγεθος της επιχειρήσεις, το κλίμα παραμένει οικογενειακό και ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ως μοναδικός.

Τα προιόντα είναι όλα εισαγωγής και ποτέ από την εγχώρια αγορά, σχεδόν ποτέ δεν επαναλαμβάνονται οι ίδιες αγορές, οι συμφωνίες που επισυνάπτονται με διεθνείς προμηθευτές είναι αποκλειστικές ενώ τα περισσότερα προιόντα εισαγωγής σχεδιάζονται από τους ανθρώπους της εταιρείας ή τουλάχιστον τροποποιείται το αρχικό τους design.

Μπορεί οι τιμές των επίπλων να είναι χαμηλές αλλά η ποιότητα παραμένει υψηλή. Όλα τα προιόντα υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο, από ποιοτικούς ελεγκτές ενώ εφόσον κριθεί απαραίτητο φρεσκάρονται από ειδικευμένο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένο εργαστηριακό χώρο.

Όσον αφορά στις τιμές, δεν είναι τυχαία τόσο χαμηλές. Όλα τα προϊόντα είναι εισαγωγής και συνεπώς φθάνουν στα χέρια σας κατευθείαν από τα εργοστάσια παραγωγής, περνώντας μόνο από τα χέρια των ανθρώπων της εταιρείας, η τελική τιμή του προϊόντος δεν επιβαρύνεται με το κόστος αποθήκευσης και μεταφοράς από τρίτους, καθώς διαθέτουν χιλιάδες τετραγωνικά αποθηκευτικού χώρου και το δικό τους σύστημα διαχείρισης αποθήκης και διανομής των προϊόντων, οι ποσότητες που εισάγουν είναι μεγάλες, έτσι οι εκπτώσεις που απολαμβάνουν είναι δεδομένες, οι προμηθευτές τους είναι διαλεγμένοι μέσα από χιλιάδες, με αυστηρό κριτήριο, εκτός των άλλων, την τιμολογιακή πολιτική τους, μετά από εξαντλητική έρευνα των αγοραστών τους, είναι πλέον γνωστό το τί εξειδικεύεται να παράγει η κάθε χώρα, βάση φθηνών εργατικών και πρώτων υλών, έπειτα από πολλά χρόνια εισαγωγών, η διαπραγματευτική δύναμη των αγοραστών τους είναι πλέον δεδομένη, το κατάστημα στην ηλεκτρονική του μορφή είναι σε θέση να μπορεί να προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές στον τελικό καταναλωτή, ενώ είναι πολιτική της εταιρείας είναι να διατηρεί τις ίδιες τιμές στην ιστοσελίδα και στα φυσικά της καταστήματα. Το επιπλέον κέρδος σαν ηλεκτρονικό κατάστημα το δίνουν πίσω στον καταναλωτή που τους στηρίζει, μέσω της χαμηλής τιμολογιακής πολίτικης τους.

Οι επιπλέον υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία Disconto είναι λίστα γάμου, επαγγελματικός εξοπλισμός και σύμβουλος διακόσμησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε και το site της εταιρείας: http://www.disconto.gr