Παραδεισένια θέρετρα με διακόσμηση από το μέλλον!

Παραδεισένια θέρετρα με διακόσμηση από το μέλλον!

Mε την πιο μοντέρνα, πολύχρωμη αισθητική ever

Kαι μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες θέλουμε να διακτινιστούμε εκεί, να χαθούμε σε αυτό το ειδιλλιακό περιβάλλον να κάνουμε το σπίτι μας να μοιάζει κάπως έτσι και άλλα πολλά. Οι υπέροχες εικόνες ανήκουν στα καταφύγια της MAPS Design και μοιάζουν απλά... εξωπραγματικές! Τα καταφύγια βρίσκονται στο Koh Samui, στην Ταϋλάνδη, ονόματι W Retreat και Residences σε μία όαση που περιλαμβάνει 70 boutique πολυτελείς βίλες και 17 πριβέ παραλιακά σπίτια που εκετείνονται σε έναν επίγειο, κατασκευασμένο από ανθρώπινα χέρια παράδεισο, που περιβάλλεται από καταγάλανα νερά, πολύχρωμο ουρανό και ηρεμία ως εκεί που φτάνει το μάτι.

Κάποιες βίλες νοικιάζονται ενώ άλλες πωλούνται. Οι κατοικίες αυτές εκμεταλλεύονται πλήρως το τοπίο, καθώς διαθέτουν πολλούς εξωτερικούς χώρους και ειδικά διαμορφωμένους διαδρόμους που ενσωματώνονται στο σκηνικό. Τα σπίτια διαθέτουν ταράτσες, μίνι προβλήτες και μπαλκόνια που περικλείονται από πέρα για πέρα γυάλινες τζαμαρίες, που προσφέρουν πανοραμική θέα και ανοίγουν ενώνοντας το σπίτι με τη φύση. Ακόμη και η εσωτερική διάταξη/διακόσμηση δεν απέχει από το κλίμα, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι έξω.

Εκτός από την απλή, μινιμαλιστική αισθητική τους και αρχιτεκτονική αυτά τα παραλιακά σπίτια είναι υπερβολικά μοντέρνα- στην προκειμένη περίπτωση το λαμβάνουμε θετικά μόνο- διατηρώντας παράλληλα τον εξωτικό χαρακτήρα της Ταϋλάνδης. Έχουν βέβαια, πολλά φουτουριστικά στοιχεία, διασκεδαστικά, πολύχρωμα, ιδανικά για ατελείωτο lounging με παρέα, σε ατμόσφαιρα που παίζει με τις διαθέσεις, αλλάζοντας αποχρώσεις και θυμίζοντας ουράνιο τόξο!

Η MAPS Design βασίζεται στη Σινγκαπούρη και τη Μπανγκόκ, ενώ ετοιμάζει παρόμοια projectsσε 60 πόλεις 20 διαφορετικών χωρών, με στόχο να δημιουργήσει υπέροχες και εξωτικές κατοικίες σε κάθε σημείο. Απολαύστε τις φωτογραφίες και ονειρευτείτε... όσοι από εσάς μπορείτε να τις επισκεφθείτε ακόμη καλύτερα. Α! Η εταιρεία έχει αγοράσει εκτάσεις στη Θάσο, τη Σκιάθο και τη Σαντορίνη...