Meg Ryan: Πήρε σειρά στη λίστα με τα πωλητήρια!

Meg Ryan: Πήρε σειρά στη λίστα με τα πωλητήρια!

Ποιος αγόρασε το παλάτι της στο Bel Air αξίας $11,1 εκατομμυρίων;

H Meg Ryan ακολούθησε στη μακρά λίστα με σταρ του Hollywood που πουλάνε τα σπίτια τους και έβαλε πωλητήριο στην έπαυλή της στο Bel Air. Παρότι αγοραστή βρήκε πρώτη απ' όλους, έχασε ένα σημαντικό ποσό μιας και οι μεσίτες έριξαν την αξία του οικήματος από τα $11,400,00,στα $11,125,000. Η ξανθιά 50χρονη ηθοποιός εθεάθη τον Απρίλιο με ασημίζον πανάκριβο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της βέρας, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες για επικείμενο γάμος με τον σύντροφός της, τραγουδιστή John Mellencamp.

Τα παιδιά ψάχνουν νέα φωλίτσα για τον έρωτά τους και το μικρό σπιτάκι της Meg στο Holmby Hills, 6,877 τετραγωνικών μέτρων- ε, είναι μικρό! Η Meg αγόρασε το σπίτι το 2000, μόλις χώρισε από τον Dennis Quaid, για $8.6 εκατομμύρια. Ο νέος ιδιοκτήτης, ονόματι Adam Bernhard, μόλις πούλησε την βιομηχανία ρούχων του στην τιμή των $270 εκατομμυρίων. Η έπαυλη με θέα στον ωκεανό διαθέτει ξύλινα πατώματα, τεράστια καθιστικό, κεντρικό υπνοδωμάτιο και τραπεζαρία. Η υπέροχη κουζίνα συνδυάζει πλήρως εντοιχισμένες συσκευές. Το σπίτι χτίστηκε το 1931, κάτι που φαίνεται και από τα παράθυρα που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι.

Ένα τεράστιο γκαράζ, πισίνα και κήπος με βεράντα έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα πλεονεκτήματα. Ζεστές αποχρώσεις στις ταπετσαρίες και στους τοίχους σε συνδυασμό με αρκετό ξύλο στην επίπλωση δημιουργούν μία αίσθηση οικειότητας. Καλορίζικο λοιπόν στον νέο ιδιοκτήτη και περιμένουμε να δούμε το νέο απόκτημα της σταρ και του αγαπημένου της.