Η υπερπολυτελής έπαυλη της Jennifer Aniston στο Beverly Hills

Η υπερπολυτελής έπαυλη της Jennifer Aniston στο Beverly Hills

Ε, αυτό το σπίτι είναι απίστευτο και πωλείται! (φωτογραφίες)

Σαν κάθε star του Hollywood που σέβεται τον εαυτό του έτσι και η Jennifer Aniston διέθετε έπαυλη στο Beverly Hills. Για την ακρίβεια η ηθοποιός, όπως λέγεται ότι είχε βάλει στο μάτι αυτό το σπίτι, πολύ καιρό πριν την απόκτησή του το 2006. Η έπαυλη χτίστηκε το 1970 από τον διάσημο αρχιτέκτονα Hal Levitt αλλά η διάσημη ηθοποιός το αγόρασε σε κακή κατάσταση.

Η Jennifer Aniston επιστράτευσε τον αρχιτέκτονα και interior designer Stephen Shadley τόσο για την αποκατάσταση όσο και για την επέκταση του σπιτιού. Το ανακαινισμένο σπίτι φέρεται να κόστισε 42 εκ. δολάρια στις αρχές του 2011 ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, το σπίτι πουλήθηκε για περίπου 37 εκ. δολάρια τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, ενώ τώρα και πάλι ζητείται αγοραστής.

Μόλις δείτε τις φωτογραφίες του σπιτιού θα κάνετε ένα μικρό… ταξίδι στο υπέροχο γούστο της διάσημης ηθοποιού. Μοντέρνα αρχιτεκτονική με ζεν στοιχεία κυριαρχούν παντού και είναι απλά μοναδικό! Πισίνα, spa, σαλόνια μέσα και έξω από το σπίτι, απίστευτα μπάνια και μια είσοδος σπιτιού, που δεν έχετε ξανά δει όμοιά της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες στη gallery…


Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Αρνείται πεισματικά να καλέσει την μητέρα της (και σε αυτό) το γάμο!

Jennifer Aniston- Justin Theroux: Επιτέλους βρήκαν μήνα για τον γάμο τους!