Μαξιλαροθήκη για όλες τις δουλειές

Μαξιλαροθήκη για όλες τις δουλειές

Ξέφτισε; Την κρατάς!

Ακόμη και η καλύτερη νοικοκυρά φτάνει σε σημείο να έχει φθαρμένες και τρύπιες μαξιλαροθήκες. Δυστυχώς, το συγκεκριμένο είδος δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος να το συντηρήσουμε, οπότε όταν οι μαξιλαροθήκες χαλάνε, τις πετάμε στα σκουπίδια.

Σκεφτήκατε όμως ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως αποθηκευτικό χώρο ή αντί για σακούλες; Αρχικά, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να βάζετε μέσα τα άπλυτα ρούχα, είτε είστε στο σπίτι είτε σε ταξίδι. Επίσης, μπορείτε όταν ταξιδεύετε να βάζετε μέσα τα παπούτσια, τα εσώρουχα ή τις πετσέτες σας, οτιδήποτε δηλαδή δεν θέλετε να έρθει σε επαφή με το εσωτερικό της βαλίτσας ή τα υπόλοιπα πράγματα.

Μπορείτε να φυλάξετε μέσα τα καλσόν σας ή τις χειμερινές τσάντες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης οι μαξιλαροθήκες είναι ιδανικές για να βάζεις στο εσωτερικό τους ευαίσθητα ρούχα και εσώρουχα και να τα πλένεις στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα. Τέλος, μπορείτε να τις δώσετε στα παιδιά σας για να παίξουν το γνωστό παιχνίδι με το τσουβάλι και τα πηδηματάκια μέχρι τη γραμμή του τέρματος, μόνο που αντί για τσουβάλια θα τους βάλετε μαξιλαροθήκες που θα είναι και πιο κοντά στις διαστάσεις τους.