5 λεπτά αρκούν για να κάνετε το χώρο σας να λάμπει! Δείτε πώς

Γωγώ Φούντα
5 λεπτά αρκούν για να κάνετε το χώρο σας να λάμπει! Δείτε πώς

Ποιος έχει περισσότερο χρόνο άλλωστε;

Καλέ ναι το ξέρουμε, τώρα τις γιορτές που ο κόσμος τριγυρνάει περισσότερο, χωρίς να ψωνίζει βέβαια-καταραμένη κρίση-όλο και πιο συχνά το κουδούνι του σπιτιού σας χτυπάει, ειδικά αν μένετε και σε κεντρικό σημείο που σημαίνει είναι ο δρόμος τους, με αποτέλεσμα να έχετε επισκέπτες από το πουθενά, και δυστυχώς το σπιτάκι σας να θυμίζει... χοιροστάσιο! Λοιπόν, επειδή γνωρίζουμε την απέχθειά σας για την καθαριότητα, βασικά για τη διαδικασία, και επειδή γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα, και είναι αμαρτία από το Θεό να τον σπαταλάτε με τη σκούπα και το ξεσκονόπανο, σας έχουμε κάποια κόλπα, τα οποία θα κάνουν το χώρο σας να λάμπει σε 5 μόλις λεπτά! Για ρίξτε μια ματιά...

1. Mην μας περάσετε για τρελούς, αλλά πριν κάνετε το οτιδήποτε, τραβήξτε μία φωτογραφία το χώρο σας. Στη συνέχεια, και μελετώντας τη, θα μπορέσετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει και ποια αντικείμενα σας φαίνονται παράταιρα. Ας μην ξεχνάμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, και αυτή είναι μία πολύ καλή... αρχή!

2. Πάρτε ένα μεγάλο καλάθι ή μία μεγάλη σακούλα σκουπιδιών. Με λίγα λόγια δράστε αφαιρετικά. Ό, τι είναι περιττό και άχρηστο απλά παίρνει τη θέση του μαζί με τα υπόλοιπα στα σκουπίδια! Με συνοπτικές διαδικασίες.

3. Η σκόνη είναι επιβλαβής, εκνευριστική και κυρίως δίνει την εντύπωση της βρωμιάς. Με ένα από τα ειδικά ξεσκονόπανα που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν θα σας πάρει περισσότερο από ένα λεπτό να την απομακρύνετε μια και καλή!

4. To μπάνιο μέσα σε 5 λεπτά δεν καθαρίζεται, αλλά σίγουρα... σουλουπώνεται. Με λίγα λόγια, καθαρίστε τη βάση του σαπουνιού, πετάξτε την τελειωμένη οδοντόκρεμα, και βάλτε χαρτί υγείας εκεί που τώρα υπάρχει σκέτο το ρολό! Αδειάστε και το καλαθάκι, και είστε έτοιμοι!

5. Kαι τέλος 2 μυστικά για να σας εντυπωσιάσουμε: Καθαρίστε μόνο ότι βρίσκεται στην ευθεία του ματιού και πάνω γιατί πολύ απλά, ο καλεσμένος δεν πρόκειται να τσεκάρει το πάτωμα. Επίσης, ανάψτε κεριά και σβήστε τα φώτα. Και ατμόσφαιρα κάνουν, και κρύβουν αυτά που δε θέλετε να φαίνονται.

Διαβάστε ακόμη:

Φέτος τα Χριστούγεννα τυλίξτε τα δώρα σας όπως οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας

6 εναλλακτικοί (και οικονομικοί τρόποι) για να διατηρήσετε το υπνοδωμάτιό σας ζεστό

4 απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων!

DPG Network