Σκίστηκε το καλσόν σας; 5 + 1 λύσεις για να μην το πετάξετε

Ερμιόνη Σαρρή
Σκίστηκε το καλσόν σας; 5 + 1 λύσεις για να μην το πετάξετε

Καλσόν για όλες τις χρήσεις!

Μονόχρωμο, μαύρο, με σχέδια ή χωρίς το καλσόν αποτελεί ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για τις χειμωνιάτικες και trendy γυναικείες εμφανίσεις. Η μόδα το απαιτεί και εσείς διαλέξατε αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σας. Και όλα αυτά μέχρι να βγείτε στον έξω... κόσμο.

Δεν είναι λίγα τα βράδια που επιστρέψατε στο σπίτι και το καλσόν σας ήταν πια για τα... σκουπίδια. Πόντοι, και μικρές τρυπούλες (άτιμα τσιγάρα) έκαναν την εμφάνισή τους και εσείς έπρεπε να το αντικαταστήσετε επειγόντως. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σας συμβεί κάτι τέτοιο, μην ανατρέξετε στον κάδο των σκουπιδιών, γιατί πολύ απλά υπάρχουν έξυπνα tips για να χρησιμοποιήσετε το σκισμένο σας καλσόν:

Θήκες για το πλυντήριο: Οι ειδικοί συστήνουν στις νοικοκυρές να μην τοποθετούν εσώρουχα και κάλτσες στο πλυντήριο χωρίς θήκη, για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. Για αυτό, δέστε μερικές κάλτσες ή εσώρουχα με το παλιό σας καλσόν και ρίξτε τα στο... πλυντήριο. Μία άλλη λύση είναι απλώς να τα βάλετε μέσα στο καλσόν και να κάνετε έναν κόμπο. Και το πλυντήριό σας δε θα κινδυνεύσει και δε θα ψάχνετε το ταίρι της άσπρης κάλτσας σας μετά.

Ξεσκόνισμα στο πι και φι: Μία συμβουλή της γιαγιάς, θα λέγαμε, αφού το παλιό σας καλσόν αποτελεί τον πιο γρήγορο τρόπο για να διώξετε τη σκόνη από τα έπιπλά σας. Φορέστε το ως γάντι και πιάστε γρήγορα δουλειά!

Δέσιμο χαλιών: Σιγά σιγά πρέπει να το κάνετε και αυτό. Τα χαλιά σε λίγες ημέρες θα μπουν και πάλι στην αποθήκη (αμήν και πότε) και το πρώην αγαπημένο σας καλσόν θα γίνει το... σκοινί του.

Αποθήκευση περιοδικών: Επειδή είστε queen girls και φανταζόμαστε πως αγαπάτε τη μόδα, μόλις βρήκατε έναν έξυπνο τρόπο να αποθηκεύετε τα περιοδικά σας για να μη σκίζονται. Κάντε τα ρολά και απλά τοποθετήστε τα μέσα στο καλσόν.

Καλσόν σε θέση... βαμβακιού: Πολύ ωραίο το μανικιούρ σας, αλλά ήρθε η ώρα να ξεβάψετε τα νύχια σας. Κόψτε, λοιπόν, σε μικρά κομμάτια το καλσόν και ξεβάψτε τα. Ποιος χρειάζεται βαμβάκι, όταν υπάρχει το καλσόν με τους πόντους;

Θήκη για άλατα: Τι πιο απολαυστικό από ένα... αφρόλουτρο. Γεμίζετε τη μπανιέρα με νερό, ανάβετε τα κεράκια σας και επιτέλους αφιερώνετε μερικά λεπτά στον εαυτό σας. Και πάλι όμως το καλσόν που φορέσατε και τελικώς σκίσατε στην τελευταία σας έξοδο μπορεί να φανεί χρήσιμο. Ρίξτε μέσα μερικά άλατα ειδικά για αφρόλουτρό και αφήστε τα να κολυμπήσουν στη μπανιέρα. Καλή σας ξεκούραση!

Διαβάστε ακόμα:

Υγρασία στο σπίτι: Εύκολα tips για να την εξαφανίσετε άμεσα

Μούχλα στα ρούχα: Διώξτε την στο πι και φι!