Ψάχνετε διαρκώς τα ρούχα σας; Με αυτά τα tips η ντουλάπα σας θα είναι πάντα οργανωμένη!

Ψάχνετε διαρκώς τα ρούχα σας; Με αυτά τα tips η ντουλάπα σας θα είναι πάντα οργανωμένη!

Πείτε αντίο στο μόνιμο χάος

Φανταζόμαστε αντιμετωπίζετε κι εσείς –όπως κι εμείς- το ίδιο πρόβλημα. Χάνετε διαρκώς ρούχα σας και προσπαθείτε κάθε μέρα να τα βρείτε μέσα στο... χάος! Πώς θα πείτε αντίο στην ακαταστασία; Ακολουθώντας τα παρακάτω tips:


- Αδειάστε όλη σας τη ντουλάπα και κάνετε επιτέλους την εκκαθάριση ρούχων που τόσο καιρό υπόσχεστε στον εαυτό σας. Κρατήστε τα ρούχα που φοράτε και χαρίστε τα υπόλοιπα σε φίλους ή ακόμη καλύτερα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
- Ταξινομήστε τα ρούχα σας ανά είδος. Μην μπλέκετε για παράδειγμα τα casual t-shirts σας με τα πιο επίσημα και τα καθημερινά φορέματά σας με τα πιο βραδινά. Αν τα διαχωρίσετε θα δείτε πόσο πιο εύκολο θα σας είναι να βρίσκετε τα outfits σας κάθε πρωί!
- Αφού λύσαμε το θέμα... είδος, πάμε στο χρώμα. Ταξινομήστε τα ρούχα σας ανά χρώμα και με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να ξαναψάξετε εκείνο το λατρεμένο μαύρο crop top που σας είχε κάνει δώρο η κολλητή σας.
- Αγοράστε πλαστικά διάφανα κουτιά και τοποθετήστε εκεί ό,τι δε φοράτε συχνά. Έξω από το κουτί μπορείτε να κολλήσετε αυτοκόλλητο-ετικέτα στο οποίο θα καταγράψετε τι έχετε φυλάξει μέσα σε αυτό. Ψάξιμο τέλος!

PolishedClosets DreamCloset f5635


- Βάλτε στα συρτάρια σας χωρίσματα για τα εσώρουχα και τις κάλτσες. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πάντα τακτοποιημένα.
- Αγοράστε χάρτινα κουτιά και τοποθετήστε σε αυτά όσα αξεσουάρ δε χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ζώνες, καπέλα, φουλάρια, κοσμήματα θα βρουν τη θέση τους κάτω από το... κρεβάτι σας. Τα κουτιά αυτά, λοιπόν, θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο από τη ντουλάπα σας.
- Αν η ντουλάπα σας παραμένει γεμάτη τότε θα πρέπει να προμηθευθείτε ένα τροχήλατο σταντ στο οποίο θα μπορέσετε να κρεμάσετε τα ρούχα που... περισσεύουν.
- Τέλος, ο καλόγερος αποτελεί ιδανική λύση για να κρεμάσετε τις τσάντες και τα τζάκετ σας.

Καλή σας επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα

Άνετος ύπνος χωρίς κλιματιστικό με αυτά τα... δροσερά tips!

Τα σημάδια του καφέ δε λένε να φύγουν από την κούπα σας; Ιδού πώς θα τα καθαρίσετε