Eξοικονομήστε πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σας με αυτά τα απλά tips!

Eξοικονομήστε πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σας με αυτά τα απλά tips!

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα

Το φθινόπωρο είναι εδώ και όλες μας έχουμε μπει σε mood ανανέωσης. Αφού ανανεώσαμε το σπίτι μας (δείτε εδώ), τώρα σειρά έχει η ντουλάπα μας. Ήρθε η ώρα να συμμαζέψουμε το απόλυτο χάος που επικρατεί μέσα σε αυτή και να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χώρο. Πάμε να δούμε πώς θα το κάνετε κι εσείς:

walk--closet-fit-Carrie-Bradshaw db7d3

- Πρώτο και βασικότερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα. Αδειάστε πάνω στο κρεβάτι σας όλα τα ρούχα σας και τσεκάρετέ τα. Ποια δε φοράτε καθόλου; Υπάρχουν ρούχα που δε σας κάνουν πια και έχουν ξεχαστεί στα ράφια; Μην κρατάτε στην ντουλάπα σας αχρείαστα πράγματα, δεν υπάρχει κανένας λόγος! Χαρίστε τα. Πιστέψτε μας, υπάρχει πολύς κόσμος που θα τα εκτιμήσει.
- Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε το ίδιο με τα παπούτσια σας. Χαρίστε αυτά που δε φοράτε και τοποθετήστε τα υπόλοιπα στην παπουτσοθήκη σας. Όσα περισσεύουν θα βρουν τη... θέση τους μέσα στα κουτιά τους τα οποία και μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σε ένα χαμηλό ντουλάπι. Μη βάζετε τα κουτιά μέσα στην ντουλάπα σας καθώς θα σας φάνε πολύτιμο χώρο.

tumblr l62ynghq2r1qa2w57o1 500 587d8


- Σταματήστε να πετάτε τα φουλάρια, τις ζώνες και τις τσάντες σας όπου βρείτε μέσα στη ντουλάπα. Βγάλαμε τα κουτιά των παπουτσιών από την ντουλάπα για ένα και μόνο λόγο: για να τοποθετήσετε εκεί τα αξεσουάρ σας. Τοποθετήστε στον πάτο της ντουλάπας σας διάφανα πλαστικά κουτιά και ρίξτε μέσα σε αυτά τις ζώνες, τα φουλάρια, τα κασκόλ, τα γάντια, τα σκουφάκια και τα καπέλα σας και βάλτε με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στο χάος με τα αξεσουάρ.
- Αγοράστε πολυκρεμάστρες και εξοικονομήστε με αυτές πολύτιμο χώρο. Βάλτε πάνω σε αυτές αρκετά πουκάμισα μαζί ή ακόμη και λεπτές ζακέτες. Θα τις βρίσκετε πανεύκολα.
- Τέλος, αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και η ντουλάπα σας εξακολουθεί να... ξεχειλίζει από ρούχα τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό σταντ κρέμασης ρούχων. Με λίγα μόλις χρήματα, θα σας λύσει τα χέρια και το... πρόβλημα!