Couch Surfing: σερφάροντας στους καναπέδες της γης

Couch Surfing: σερφάροντας στους καναπέδες της γης

Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να μείνετε δωρεάν σε όλο τον κόσμο!

Επιθυμείτε να ταξιδέψετε παντού και σας λείπει το κεφάλαιο; Θα θέλατε έναν ντόπιο κοντά σας να σας δείχνει τα κατατόπια και να σας γλυτώσει από ατυχείς επιλογές; Κάντε couch surfing και γνωρίστε τους καναπέδες του κόσμου!

Μπείτε στο www.couchsurfing.org και δημιουργήστε λογαριασμό, όπως ακριβώς κάνατε κάποτε στο Facebook. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στη συνέχεια προσθέστε τις λεπτομέρειες. Couch-surfing σημαίνει σερφάρισμα στους καναπέδες του κόσμου. Τα μέλη της συγκεκριμένης κοινότητας διαθέτουν τους καναπέδες τους στα μέλη της υπόλοιπης κοινότητας για να μείνουν όταν με το καλό περάσουν απ' τη χώρα και την πόλη τους, εντελώς δωρεάν! Είναι δηλαδή κάτι σαν παγκόσμιο δωρεάν ξενοδοχείο.

Έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις αν επιθυμείς να φιλοξενείς ή να φιλοξενηθείς από άντρα ή γυναίκα, αν είσαι διατεθειμένη να κάνεις παρέα με το φιλοξενούμενό σου ή όχι, ενώ κριτικές όσον αφορά τη φιλοξενία σου αναρτώνται στο προφίλ σου. Βεβαίως, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ στα προφίλ των άλλων μελών, αν τυχόν κάτι είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο και θεωρείς πως πρέπει να το ξέρουν οι πιθανοί φιλοξενούμενοι κάποιου.

Μπορείς επίσης να μιλήσεις με τον άνθρωπο που θα σε φιλοξενήσει ή το αντίστροφο, να τον/την ρωτήσεις ό,τι θέλεις και να δεις αν θες να προχωρήσεις ή όχι. Η συνεννόηση είναι ιδιαίτερα εύκολη και οι κίνδυνοι στο μέτρο του λογικού. Τολμήστε το.