2 αχτύπητοι τρόποι για να μη μαυρίζουν γρήγορα οι μπανάνες σου

Πατούλια Κατερίνα
2 αχτύπητοι τρόποι για να μη μαυρίζουν γρήγορα οι μπανάνες σου

Μπανάνες φρέσκες σαν την πρώτη μέρα

Πήρες φρέσκες μπανάνες και προτού τις απολαύσεις, μαύρισαν και είναι έτοιμες να τις πετάξεις. Αρχικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μπανάνες που μαύρισαν για το smoothie σου ή για να φτιάξεις μοναδικές τηγανίτες (1 μπανάνα και 1 αυγό).

Έπειτα, υπάρχουν δύο τουλάχιστον τρόποι για διατηρήσεις τις μπανάνες κίτρινες ή πράσινες κι όχι μαύρες.

Λύση πρώτη: Τυλίγεις με σελοφάν το κοτσάνι της μπανάνας ή ολόκληρο το τσαμπί.

Λύση δεύτερη: Τυλίγεις κάθε μπανάνα σε σακουλάκι τροφίμων. Είναι μεν πιο δαπανηρό αλλά σου εξασφαλίζει φρεσκάδα στις μπανάνες που θα σε γλιτώσει από το να αγοράζεις καινούργιες.



Και ο δεύτερος τρόπος για να επιλέξεις