Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να μειώσεις κατά το ήμισυ τον χρόνο που ξοδεύεις στο σιδέρωμα

Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να μειώσεις κατά το ήμισυ τον χρόνο που ξοδεύεις στο σιδέρωμα

Δες πώς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη τώρα που το συχνό πλύσιμο των ρούχων επιβάλλεται.

Aν έχουμε μάθει κάτι καλά αυτές τις ημέρες του αυτοπεριορισμού, όπου όλοι μένοντας σπίτι προσπαθούμε να μειώσουμε τη διασπορά του COCID-19, είναι το πώς να απολυμαίνουμε σχολαστικά τα ρούχα μας. Πώς να τα πλένουμε στις κατάλληλες θερμοκρασίες για να «νικήσουμε» τον Κορονοϊό (ναι, αυτές είναι οι υψηλές από 60-90 βαθμούς) και πώς να τα καθαρίζουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο σπίτι μετά από την έξοδό μας.

Το συχνό πλύσιμο των ρούχων, λοιπόν, είναι κάτι αναπόφευκτο αυτές τις ημέρες, το άπλωμά τους το ίδιο. Το σίδερο όμως, αν δεν ανήκεις στην κατηγορία που το βλέπει σαν ψυχοθεραπεία και το κάνει με μεγάλη χαρά, είναι κάτι που μπορούμε να περιορίσουμε. Γιατί κάποιες γυναίκες -θα βάλουμε και εμάς μέσα σε αυτήν την κατηγορία- δεν υπάρχει τίποτα το ευχάριστο στο σιδέρωμα. Το αντίθετο. Για μερικές από εμάς είναι ένα είδος τιμωρίας. Για όλα.

Για όποια κακή σκέψη (δεν θα πούμε καν πράξη) έχουμε κάνει ποτέ στη ζωή μας. Αυτή η «τιμωρία», όμως, ήρθε η ώρα να πάψει να μας επιβάλλεται! Παρακάτω θα βρεις πέντε tips που αν τα εφαρμόσεις θα μειώσουν τον χρόνο που ξοδεύεις πάνω από τη σιδερώστρα στο μισό! Και αυτόν τον χρόνο που θα κερδίσεις από το σιδέρωμα μπορείς να τον ξοδέψεις σε κάτι πραγματικά ευχάριστο και εποικοδομητικό που θα κάνεις με τη ζωή σου, όπως το να ξεκινήσεις μία ακόμα σειρά στο Netflix, να φτιάξεις κέικ σοκολάτας ή να μην κάνεις απολύτως τίποτα και απλά να κοιτάς το ταβάνι περιμένοντας το τέλος της πανδημίας!

Όλα καλύτερα από το σιδέρωμα ακούγονται…

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr