5 λόγοι που σε στρεσάρει το μικρό σου διαμέρισμα - Και πώς θα ανασάνεις

Κατερίνα Ιωακείμ
5 λόγοι που σε στρεσάρει το μικρό σου διαμέρισμα - Και πώς θα ανασάνεις

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ο λόγος που δεν μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια από το άγχος είναι ο μικρός σου χώρος; Υπάρχουν λύσεις! 

Το να ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τη συσσώρευση άγχους και πίεσης λένε οι ειδικοί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που… σου σπάει τα νεύρα καθημερινά είναι οι ανύπαρκτοι χώροι αποθήκευσης και το γεγονός ότι παντού γύρω σου υπάρχουν πράγματα, ρούχα, παπούτσια, κουτιά, κουτάκια, πρίζες και καλώδια που σε κάνουν να φωνάζεις #αμανπχια!



Μην απογοητεύεσαι! Υπάρχει τρόπος με μικρά tips διακόσμησης να μεταμορφώσεις το μικρό σου σπίτι σε έναν υπέροχο χώρο για να ζεις, να εργάζεσαι, να αναπνέεις.

Νομίζεις πως είναι λόγια του αέρα; Κι εγώ το ίδιο νόμιζα, μέχρι που λίγα χρόνια πριν μετακομίζοντας στα καινούρια γραφεία της εταιρείας, προς έκπληξη όλων, επέλεξα το πιο μικρό δωμάτιο (παρότι ήταν μια περίοδος που σχεδόν… ζούσα στο γραφείο). «Θα δουλέψεις στο ασανσέρ;» με ρωτούσαν οι συνάδελφοι γελώντας, γιατί βέβαια ήξεραν πως είμαι ένας πληθωρικός τύπος ;)

Εγώ, όμως, κάτι έβλεπα σε αυτό το μικρό δωματιάκι. Ένα τεράστιο παράθυρο με θέα τον ουρανό και τα δέντρα της πλατείας ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα. Έβαψα τους τοίχους λευκούς, επέλεξα λευκά έπιπλα, ξήλωσα ό τι διαχωριστικό υπήρχε, έβαψα την πόρτα πορτοκαλί (εσωτερικά), έστρωσα ένα πολύχρωμο boho χαλί και με μερικές έξυπνες κινήσεις μετέτρεψα αυτό το «ασανσέρ» στο πιο όμορφο γραφείο της εταιρείας.



Και αφού τα κατάφερα εγώ, θα τα καταφέρεις κι εσύ.

Και δεν θα πνίγεσαι κάθε μέρα που έχεις 1000 δουλειές να βγάλεις πέρα, και δεν θα σε πιάνει το παράπονο το βράδυ που ξαπλώνεις να χαλαρώσεις επιτέλους.

Δες την gallery!