Ο σωστός τρόπος για να καθαρίσεις τα φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο σωστός τρόπος για να καθαρίσεις τα φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης

Το καθάρισμα με νερό και ξύδι είναι μόνο μία από τις καλύτερες επιλογές.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κολυμπάς ξέγνοιαστη στα γαλανά νερά της πισίνας ή της θάλασσας σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα; Δεν νομίζω! Τα τελευταία χρόνια τα φουσκωτά στρώματα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή με αποτέλεσμα να διατίθενται στην αγορά σε πολλά, υπέροχα σχέδια.

Πλωτά φλαμίνγκο, καρπούζια, στρώματα με εντυπωσιακά σχέδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς θα διακοσμήσουν την πισίνα σου και θα σου χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς.

Το viral TikΤok hack σου δείχνει πώς θα καθαρίσεις το φούρνο με 3 μόνο υλικά



Πώς θα καθαρίσεις εύκολα και σωστά τα φουσκωτά παιχνίδια σου

fouskwto4

1) Σαπούνι και νερό

Γέμισε έναν κουβά με ζεστό νερό και ρίξε μια γενναία ποσότητα από υγρό καθαριστικό πιάτων. Με ένα πανάκι τρίψε τα παιχνίδια για να απομακρύνεις τυχόν λεκέδες, σκόνες και βρωμιές. Ξέπλυνε πολύ καλά με το λάστιχο και άφησέ τα έξω μέχρι να στεγνώσουν.

2) Νερό και ξύδι

Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, γέμισε τα 2/3 με νερό και το υπόλοιπο με λευκό ξύδι. Ψέκασε σε όλη την επιφάνεια του φουσκωτού και σκούπισε τυχόν βρωμιές με ένα σφουγγάρι. Ξέπλυνε με κρύο νερό και άφησέ το να στεγνώσει.

3) Μαγειρική σόδα και νερό

Ανακάτεψε περίπου ένα λίτρο ζεστού νερού με 1/4 φλιτζάνι μαγερική σόδα. Βύθισε ένα σφουγγάρι στο διάλυμα και στη συνέχεια, τρίψε καλά (τοπικά) τα φουσκωτά παιχνίδια. Ξέπλυνε με άφθονο κρύο νερό και άφησέ τα να στεγνώσουν στον ήλιο.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το κλιματιστικό στον καύσωνα-Το λάθος που κάνουμε όλοι

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com