Φτιάξε φυσικά αρωματικά για να μοσχομυρίζει το σπίτι σου

Φτιάξε φυσικά αρωματικά για να μοσχομυρίζει το σπίτι σου

Το #DIY σπρέι που αξίζει να δοκιμάσεις.

Καθημερινά επιστρέφουμε κατάκοπες στο σπίτι και το μόνο που θέλουμε είναι να βγάλουμε τα ρούχα μας και να ξαπλώσουμε στον καναπέ. Όταν ο χώρος μυρίζει όμορφα, είναι ένας ακόμη (σημαντικός) λόγος για να θες να επιστρέψεις από το γραφείο.

Όσφρηση, η βασίλισσα των αισθήσεων

Η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται περισσότερο από όλες με τα συναισθήματα. Από έρευνες έχει προκύψει πως το 75% των συναισθημάτων μας επηρεάζονται από τις μυρωδιές. Κακά τα ψέματα όλες έχουμε συνδέσει αρώματα με όμορφες στιγμές. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα αγαπημένα μας brands χρησιμοποιούν αρώματα για να ενισχύσουν τα προϊόντα τους. Προσωπικά λατρεύω να μυρίζω και να απλώνω στο δέρμα μου κρέμες με καρύδα και σοκολάτα.

5 πράγματα που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή σου στο συγύρισμα

Το απόλυτο DIY αρωματικό σπρέι χώρου- Πώς θα το φτιάξεις

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο για να αρωματίσεις φυσικά τον χώρο σου.

https://www.instagram.com/p/CLWTIkmHLOH

Υλικά: άδεια μπουκάλια ψεκασμού (σπρέι)
Αιθέρια έλαια της επιλογής σου
Αποσταγμένο νερό
Αμαμελίδα σε λάδι
Αποξηραμένα άνθη

Εκτέλεση: Στα άδεια μπουκαλάκια τοποθέτησε περίπου 25-30 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου. Ρίξε μια μικρή ποσότητα από το λάδι αμαμελίδας. Συμπλήρωσε με αποσταγμένο νερό. Τοποθέτησε μέσα στο μπουκαλάκι μερικά αποξηραμένα άνθη. Ανακάτεψε καλά! Το DIY αρωματικό σπρέι σου είναι έτοιμο.2 πράγματα που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο σπίτι σου για να είναι καθαρό

Πηγή κεντρικής: pexels.com

DPG Network