Αυτό το hack θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που στρώνεις το κρεβάτι σου!

Ιωάννα Τζανή
Αυτό το hack θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που στρώνεις το κρεβάτι σου!

Υιοθετώντας αυτό το hack, θα σου λυθούν πραγματικά τα χέρια!

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι είναι καθοριστικό για το πώς θα κυλήσει η μέρα σου, και το να στρώνεις το κρεβάτι σου είναι κάτι που συχνά παραλείπεις στον... βωμό του πρωινού και απολαυστικού καφέ σου.

Το καταλαβαίνω, το να χτυπά το ξυπνητήρι επίμονα μετά την τέταρτη αναβολή είναι κάτι που μπορεί να σε αγχώσει, «αναγκάζοντάς» σε να αφήσεις άστρωτο το κρεβάτι σου, καθώς προέχουν άλλες δουλειές που πρέπει να κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι για να πας στη δουλειά.


https://www.instagram.com/p/CYvwIMtAu2E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

kathreftes

5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη νοικοκυρά, εύκολα και χωρίς κόπο!

Αν και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε οι περισσότερες από εμάς είναι να ξυπνήσουμε και να στρώσουμε το κρεβάτι μας, αυτή η συνήθεια μπορεί να σε βοηθήσει στο να πάει καλύτερα η μέρα σου, αφού από πολύ νωρίς θα έχεις ήδη ολοκληρώσει την πρώτη εργασία της ημέρας.

Για να σου λυθούν τα χέρια, λοιπόν, και να μη χρειάζεται να... σιχτιρίζεις κάθε πρωί, η TikToker @mama_mila_ σου προτείνει να στρώνεις το κρεβάτι σου χωρίς τσάκιση, εύκολα και γρήγορα!

Υιοθέτησε κι εσύ αυτό το έξυπνο και πρωτότυπο hack για το στρώσιμο του κρεβατιού σου

H Chantel Mila δείχνει στους followers της στο TikTok πώς μόνο λίγο νερό βρύσης μπορεί να κάνει πολλά για τα σεντόνια. Αντί να χρειάζεται να τα σιδερώνεις, μπορείς να γεμίσεις ένα μπουκαλάκι με σπρέι με λίγο νερό βρύσης και να ψεκάζεις το σεντόνι σου καθώς το στρώνεις στο κρεβάτι. Έτσι, θα σηκώνεσαι χωρίς να έχει τσακίσεις και δε θα χρειάζεται στρώσιμο!

Για να γίνει αυτό το υγρό με το οποίο θα ψεκάζεις τα σεντόνια σου ακόμη πιο... θαυματουργό, η Mila προτείνει να το συνδυάσεις με 1/2 φλιτζάνι σόδα διττανθράκων και 4 σταγόνες από οποιοδήποτε άρωμα αιθέριου ελαίου, ώστε να έχουν φρέσκια και καθαρή μυρωδιά.

Ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες σου, επίλεξε ένα αιθέριο έλαιο που θα σε ωφελήσει περισσότερο.

Να είσαι πολύ προσεκτική όταν χρησιμοποιείς hacks

Το να καταφεύγεις σε hacks μπορεί να βοηθήσει τις περισσότερες φορές, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική με ορισμένες επιπτώσεις που μπορεί να έχει στα σεντόνια σου.



Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή όταν αναμιγνύεις διαλύματα όπως η μαγειρική σόδα και τα αιθέρια έλαια. Εάν έχεις παιδιά ή κατοικίδια που πηγαίνουν στο κρεβάτι σου και είναι ευαίσθητα στις χημικές ουσίες, μπορείς να δοκιμάσεις να αναμίξεις τα αιθέρια έλαια με νερό για να είσαι ασφαλής.

Υπάρχουν πολλά αρώματα για να διαλέξεις σε περίπτωση που κάποιος στο σπίτι είναι ευαίσθητος, όπως ο ευκάλυπτος, η λεβάντα, η μέντα και το τζίντζερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Flower lover! 12 ξεχωριστά λουλούδια που αντέχουν για μέρες μέσα σε βάζο με νερό

Oops! Έπεσε περισσότερο αλάτι στο φαγητό σου; Πώς θα το ισορροπήσεις