Tips για να χωρέσεις τα πάντα στη βαλίτσα για το επόμενο τριήμερο

Ιωάννα Τζανή
Tips για να χωρέσεις τα πάντα στη βαλίτσα για το επόμενο τριήμερο

Έτσι θα πακετάρεις τα πράγματα τη βαλίτσα με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν ξεκινήσεις να ετοιμάζεις τα πράγματά σου για ένα ταξίδι, είναι σημαντικό να φτιάξεις μια λίστα με τα αντικείμενα που θα χρειαστείς οπωσδήποτε. Σημείωσε τα πάντα: από το πόσα εσώρουχα θα χρειαστείς μέχρι τον αριθμό των ρούχων και των παπουτσιών που πρέπει να πακετάρεις.

Ξέρουμε ότι ο Fabolous τραγουδά... «απλά ρίξ' το στην τσάντα», αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση, γιατί όχι μόνο δε θα βρίσκεις τίποτα μετά, αλλά και δε θα χωρέσεις πολλά από αυτά που χρειάζεσαι.

Φεύγεις διακοπές; Tι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου

Και επειδή θέλω η διαδικασία του πακεταρίσματος να είναι εύκολη για εσένα, θα σου δώσω μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σε καθοδηγήσω, ώστε να χωρέσεις όλα τα απαραίτητα στη βαλίτσα σου, όμορφα και τακτοποιημένα.


https://www.instagram.com/p/CbNEthgsEiP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Αγόρασε μια αξιόπιστη χειραποσκευή

Οι επιλογές αποσκευών είναι ατελείωτες. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν αρχίσεις να πακετάρεις είναι να πάρεις μία αξιόπιστη βαλίτσα που να είναι σκληρή απέξω, ώστε να προστατευτούν τα πράγματά σου από πιθανό σπάσιμο.

#2. Χρησιμοποίησε κουτιά συσκευασίας

Τα κουτιά συσκευασίας θα σου επιτρέψουν να οργανώσεις τα πράγματά σου με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να τοποθετήσεις εκεί πράγματα όπως κάλτσες, τοπάκια, εσώρουχα κ.λπ.

#3. Χρησιμοποίησε διαφορετικές τεχνικές συσκευασίας

Κάνε ρολό τα ρούχα σου ή δίπλωσέ τα δύο-δύο σαν ένα.



#4. Το πού θα βάλεις τις... κάλτσες μπορεί να κάνει τη διαφορά

Όσον αφορά στη συσκευασία των παπουτσιών, θυμήσου αυτή τη συμβουλή: βάλε τις κάλτσες μέσα στα παπούτσια σου για να εξοικονομήσεις χώρο.

#5. Χρησιμοποίησε τα μπουφάν σαν βάση για τη βαλίτσα σου

Μη διπλώσεις τα μπουφάν σου κανονικά γιατί θα πιάσουν πολύ όγκο. Χρησιμοποίησέ τα ως βάση της βαλίτσας κάνοντας μία λεπτή στρώση, και τοποθέτησε τα ρούχα από πάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κόλπο να διπλώνεις τα ρούχα ώστε να χωράνε όλα στη βαλίτσα

Μπορεί να μην χωρούν όλα σου τα παπούτσια στη βαλίτσα αλλά σίγουρα χωρά ένα… κομμωτήριο