Φεύγεις διακοπές; Tι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου

Φεύγεις διακοπές; Tι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου

Τα fashion items που θα σου επιτρέψουν να ταξιδεύεις με άνεση και απαράμιλλο στυλ.

Ας πούμε την αλήθεια. Όλες θα θέλαμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και να επισκεφθούμε έναν κοντινό (ή και όχι) προοορισμό. Οι διακοπές μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, να αλλάξουμε εικόνες, να αποφορτιστούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να «γεμίσουμε μπαταρίες».

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά...για εμένα

Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος κανόνας που να αναφέρει τι ρούχα πρέπει να πάρεις μαζί σου ωστόσο είναι κάποια outfits που όταν τα βλέπεις καταλαβαίνεις αυτομάτως ότι είναι ιδανικά για ταξίδι. Αν σκεφτείς καθαρά τις ανάγκες που έχεις όταν ταξιδεύεις, το μέρος και τον σκοπό, τότε όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου. Σαν αποτέλεσμα θα βάλεις τα σωστά items στη βαλίτσα και θα είσαι ξέγνοιαστη κάθε ώρα και στιγμή.

Mην ξεχνάς πως σε ένα ταξίδι χρειαζόμαστε άνεση, ελευθερία κινήσεων και cozy αίσθηση, ειδικά αν ταξιδεύουμε για αρκετές ώρες. Εάν πάλι ο λόγος του ταξιδιού μας είναι επαγγελματικός, το business style έρχεται στην πρώτη γραμμή, με το μαύρο σακάκι και παντελόνι να αποτελούν must-have των αποσκευών σου.



glenora inn

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία-αποστακτήρια στον κόσμο!

Ετοιμάζεις ταξίδι; Τι να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου

via GIPHY

#1 Μαύρο κολάν

kolan

Θα το φοράς στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο ή στις πρωινές σου εξορμήσεις. Άνετο και ευκολοφόρετο, ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα.

#2 Ρολόι χειρός

roloi

Το no1 αξεσουάρ για τα ταξίδια δεν είναι άλλο από το ρολόι χειρός. Σε βοηθά να βλέπεις την ώρα ενώ παράλληλα αναβαθμίζει κάθε look.

#3 Flat παπούτσια

flatshoes

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι από ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή sneakers. Θα τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ και θα περπατάς ξέγνοιαστα με ακαταμάχητο στυλ.

#4 Παλτό

palto copy copy

Την χειμερινή περίοδο το μακρύ παλτό είναι ό,τι πιο cozy και κομψό μπορείς να επιλέξεις για τις all day εμφανίσεις σου.

#5 Τζιν παντελόνι

tzin

Τα jeans είναι παντοτινά και όλες το ξέρουμε αυτό. Μπορούν να φορεθούν στο ταξίδι με ένα μπλουζάκι ή πουλόβερ, στη βόλτα ή τη βραδινή σου έξοδο.

#6 Τ-shirts σε basic αποχρώσεις

tshirt

Το πιο χρηστικό και πολυμορφικό fashion item δεν είναι άλλο από το γυναικείο t-shirt σε basic απόχρωση. Φόρεσέ το στο αεροπλάνο, στο πλοίο ή το τρένο για να είσαι άνετη και chic.

#7 Τσάντα

Θα σε συντροφεύει σε όλο το ταξίδι και θα σου επιτρέψει να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Επένδυσε σε μια τσάντα μεγάλης χωρητικότητας για να κουβαλάς ό,τι θες.

via GIPHY

TIPS: 1) Πάρε μαζί σου ένα κλασικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου το οποίο θα φοράς όλη την ημέρα.

2) Ένα καπέλον αποτελεί το ωραιότερο αξεσουάρ και θα κάνει ακόμη πιο Instagramable τις φωτογραφίες των διακοπών σου.

3) Αν δεν θέλεις να φτάσεις στον προορισμό σου κρυωμένη εξαιτίας του κλιματισμού στο αεροπλάνο, βάλε στην χειραποσκευή σου μια πλεκτή ζακέτα ή μια εσάρπα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: