Το απόλυτο hack για να ξετυλίξεις το ρολό του αλουμινόχαρτου

Το απόλυτο hack για να ξετυλίξεις το ρολό του αλουμινόχαρτου

Η λύση που πάντα έψαχνες μόλις βρέθηκε.

Αν μαγειρεύεις συχνά σίγουρα θα χρησιμοποιείς αλουμινόχαρτο είτε για το ψήσιμο των φαγητών είτε για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου τρόφιμα. Κακά τα ψέματα ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στον κόσμο κάθε νοικοκυράς είναι όταν «παλεύεις» να ξετυλίξεις το ρολό του αλουμινόχαρτου κι αυτό έχει κολλήσει.

Σαν αποτέλεσμα εσύ χάνεις πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να βρεις την άκρη και συνήθως καταλήγεις με μικρά, κατεστραμμένα κομμάτια αλουμινόχαρτου. Τα καλά νέα είναι πως από τη στιγμή που το TikTok μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, ανακαλύπτουμε χρήσιμα hacks που μας λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια.

Πώς θα ξετυλίξεις πανεύκολα το ρολό του αλουμινόχαρτου

https://www.instagram.com/p/Ca356_PKZVI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν σου λέγαμε πως το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεμπερδέψεις το αλουμινόχαρτο είναι... αλουμινόχαρτο, θα μας πίστευες; Κι όμως! Ο Αυστραλός σεφ @robbiebell8, μοιράστηκε το κόλπο στο TikTok με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3,2 εκατομμύρια προβολές σε μόλις πέντε ημέρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις λίγο αλουμινόχαρτο, να το μετατρέψεις σε μια μπάλα και να το χρησιμοποιήσεις για να τρίψετις το ρολό μέχρι να ξεδιπλώσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς θα το κάνεις.



Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: