Το κόλπο της Drew Barrymore για να μοσχομυρίζει το μπάνιο σου

Το κόλπο της Drew Barrymore για να μοσχομυρίζει το μπάνιο σου

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ένα χρήσιμο hack για κάθε σπίτι.

Το μπάνιο είναι ένα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού και δυστυχώς ένα από τα μέρη που συγκεντρώνουν τις περισσότερες δυσάρεστες οσμές. Σε περίπτωση που δεν έχει παράθυρο η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη αφού οι άσχημες μυρωδιές παραμένουν εκεί για ώρες.

Κάθε νοικοκυρά προσπαθεί να μυρίζει όμορφα το μπάνιο της και να μην υπάρχουν δυσοσμίες. Η δημοφιλής ηθοποιός Drew Barrymore μοιράστηκε ένα video με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στo Ιnstagram και άθελά της μας αποκάλυψε το μυστικό στο οποίο ορκίζεται για να μυρίζει τέλεια το μπάνιο της.

Τι δεν ξέρεις να καθαρίσεις: Οι ερωτήσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις

Το μυστικό της Drew Barrymore για να μυρίζει υπέροχα το μπάνιο σου

https://www.instagram.com/reel/CbDFHiZOQLC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ στο παραπάνω βίντεο, η ηθοποιός έχει κολλήσει ένα κλαδάκι ευκαλύπτου στο ντους της, με αποτέλεσμα το μπάνιο να έχει ένα έντονο, ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Ο ευκάλυπτος είναι ένα που βρίσκεται συχνά σε αποσυμφορητικά, κατασταλτικά του βήχα και διάφορα καλλυντικά προϊόντα ενώ φημίζεται για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες.

eykaliptos

Όταν κρεμιέται στο ντους, ο ατμός και το νερό ενεργοποιούν το έλαιο ευκαλύπτου και απελευθερώνουν τις ενώσεις στον αέρα. Σαν αποτέλεσμα αναπνέεις το άρωμα του ευκαλύπτου, τα ιγμόρειά σου ανοίγουν και κάθε ρινική συμφόρηση υποχωρεί.

Σύμφωνα με το Healthline, ο ευκάλυπτος στο ντους σου μπορεί να είναι ακόμη πιο ωφέλιμος από ένα καθημερινό, απόλυτα φυσικό αποσυμφορητικό. Μια μελέτη του 2014 έδειξε ότι το 62% των συμμετεχόντων ήταν πιο χαλαροί και αισθάνονταν λιγότερο άγχος μετά την εισπνοή ευκαλύπτου. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;;

Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις... αλλιώς

5 έξυπνες ιδέες για να χαρίσεις χρηστικότητα στα άδεια βαζάκια με κερί