Οι 5+1 προϋποθέσεις που θέλεις να εκπληρώνει το νέο σου πλυντήριο ρούχων

Οι 5+1 προϋποθέσεις που θέλεις να εκπληρώνει το νέο σου πλυντήριο ρούχων
LG

Τα ρούχα σου είναι η… περιουσία σου. 

Τα ρούχα σου είναι η… περιουσία σου – αυτή ήταν η ατάκα της γιαγιάς μου και πρέπει να παραδεχτούμε ότι στην ουσία του αυτό το… απόφθεγμα, ισχύει. Ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας και επενδύουμε – πρωτίστως συναισθηματικά – σε κομμάτια που λατρεύουμε να φοράμε σε κάθε φάση της ζωής μας. Ρούχα που δεν θέλουμε ποτέ να δούμε να καταστρέφονται, αλλά να διατηρούνται σαν καινούρια όσος καιρός κι αν περνάει…

Φυσικά και τα ρούχα μας φθείρονται, όπως τα πάντα σε αυτή τη ζωή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τα προσέχουμε όσο μπορούμε. Και ποιος άλλος είναι «κύριος υπεύθυνος» για την κατάσταση των ρούχων μας, αν όχι το πλυντήριο ρούχων που χρησιμοποιούμε; Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που από την συγκεκριμένη οικιακή συσκευή έχουμε υψηλότατες απαιτήσεις, αναζητώντας πάντοτε το κατάλληλο για τα αγαπημένα μας ρούχα, όπως τα πλυντήρια ρούχων της LG.

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα ποιες είναι οι απαιτήσεις που μπορεί να έχουμε από το πλυντήριο ρούχων που μας αξίζει!

#1 Μεγάλη χωρητικότητα

Το μέγεθος στα πλυντήρια ρούχων μετράει και είναι σημαντικό να μπορούμε να γεμίζουμε τον κάδο ώστε να κερδίζουμε σε κατανάλωση. Άλλο να βάζουμε πλυντήριο μία φορά την εβδομάδα κι άλλο κάθε 2-3 μέρες γιατί «γέμισε ο κάδος». Τα πλυντήρια ρούχων LG, για παράδειγμα, μπορεί να έχουν χωρητικότητα πλύσης 10,5kg ή και 12Kg, ιδανική για μία οικογένεια. Έτσι με λιγότερες πλύσεις, κατά συνέπεια, κερδίζουμε και στην ενεργειακή κατανάλωση.

1656334942908-539688691-Untitled.png

#2 Ενεργειακή κλάση Α

Η κατανάλωση ενέργειας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους όσο και για οικονομικούς. Η πράσινη μετάβαση που επιδιώκει η ανθρωπότητα για την προστασία του πλανήτη περνάει και από το σπίτι μας και γι’ αυτό έχουμε πλέον πάντα στο μυαλό μας να ελέγχουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα – εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα. Επομένως, το πλυντήριο ρούχων που επιλέγουμε, δεν μπορεί παρά να ανήκει στην υψηλότερη κατηγορία όσον αφορά στην ενεργειακή κατανάλωση, δηλαδή να είναι «Ενεργειακής κλάσης Α» και να καταναλώνει τη λιγότερη δυνατή ενέργεια κατά τη λειτουργία του. Στα LG Πλυντήρια Ρούχων βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, που ανήκουν στη συγκεκριμένη ενεργειακή κλάση και διασφαλίζουν τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση.

#3 Υψηλή φροντίδα υφασμάτων

Τα LG Πλυντήρια Ρούχων ενσωματώνουν την τεχνολογία AI DD, Τεχνητής Νοημοσύνης, που μας χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, καθώς πρόκειται για «έξυπνες» συσκευές, που μπορούν να ανιχνεύουν όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος των ρούχων που τοποθετούμε στον κάδο! Έτσι, το πλυντήριο επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα των αγαπημένων μας ρούχων, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους – αυτό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ!

#4 Τεχνολογία Steam+™ & Wrinkle Care

Τα έξυπνα πλυντήρια ρούχων της LG όμως διαθέτουν επιπλέον λειτουργίες που προστατεύουν την υγεία μας, όπως και τα ρούχα μας. Με την τεχνολογία LG Steam+™ εξαλείφεται το 99,9%* των αλλεργιογόνων παραγόντων, όπως είναι τα ακάρεα της σκόνης, και τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα, με τη λειτουργία αυτή μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα των ρούχων μας, γεγονός που κάνει το σιδέρωμα μετά γρηγορότερο και ευκολότερο.

1656335012673-690595782-Untitled.png

#5 Τεχνολογία TurboWash 360™

Το πλυντήριο ρούχων μας επίσης είναι καλό να διαθέτει τεχνολογία TurboWash™, όπως συμβαίνει με πολλά μοντέλα πλυντηρίων ρούχων της LG. Με την τεχνολογία αυτή, τα ρούχα μας πλένονται γρηγορότερα, ενώ τα υφάσματά τους προστατεύονται. Κατά το πλύσιμο με TurboWash 360™, τα ρούχα ψεκάζονται από τα 3D πολλαπλά ακροφύσια τεσσάρων κατευθύνσεων, γεγονός που σημαίνει ότι η πλύση φθάνει σε κάθε σημείο τους. Εμείς κερδίζουμε χρόνο και τα ρούχα μας βγαίνουν πεντακάθαρα!

#5 + 1 Επιλέγουμε Πλυντήριο - Στεγνωτήριο

Ένα πλυντήριο ρούχων τελευταίας τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας και θα μας προσφέρει εις βάθος καθαριότητα και προστασία των ρούχων μας. Υπάρχει όμως και η λύση του LG Πλυντηρίου – Στεγνωτηρίου, ώστε να εξοικονομήσουμε χώρο στο σπίτι μας, αλλά και να έχουμε άμεσα, με μία κίνηση, ρούχα καθαρά και στεγνά! Είναι η επιπλέον «απαίτηση» που έχουμε από το πλυντήριο ρούχων μας, καθώς ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και το… άπλωμα των ρούχων χρονοβόρα εργασία. Πλύσιμο των ρούχων και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι αυτό που πραγματικά μας διευκολύνει σημαντικά!

1656335062824-717832475-Untitled.png

Επιλέγοντας LG Πλυντήρια Ρούχων έχουμε τη βεβαιότητα ότι κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τα ρούχα μας, το σπίτι μας αλλά και το περιβάλλον. Αξιοποιούμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας κι έχουμε στο σπίτι μας ένα πλυντήριο ρούχων που… μας βγάζει ασπροπρόσωπες, κάθε φορά!

*Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

Sponsored.