Τα πιο φτηνά επώνυμα ρούχα στην επαρχία

Τα πιο φτηνά επώνυμα ρούχα στην επαρχία

Διαβάστε από πού θα ψωνίσετε τις πιο απίθανες ευκαιρίες.

Διαβάσατε όλα τα κοσμικά περιοδικά, παρακολουθήσατε τα βραβεία Emmy και περιμένετε εναγωνίως τον καινούριο κύκλο του Gossip Girl. Ναι σας καταλάβαμε, είστε από εκείνα τα κορίτσια που ξέρουν τις τάσεις της μόδας πριν βγουν στη Vogue, που μπλέκετε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας εφευρίσκοντας καινούριους συνδυασμούς καθώς το τηλέφωνό σας χτυπάει ασταμάτητα με οδηγίες πρώτης ανάγκης για το ντύσιμο της καλύτερής σας φίλης στο αποψινό ραντεβού.

Το προσεγμένο στιλ και η ενδιαφέρουσα στιλιστική παρέμβαση δε θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Με εκπτώσεις που ξεκινούν από 60% έως και 80% και ευκαιρίες που μπορείτε να αγοράσετε ακόμα και με 10 ευρώ, το γνωστό και μη εξαιρεταίο "Frame" φαίνεται πως ξέρει τι θέλετε και σκοπεύει να σας κακομάθει. Περάστε από το νούμερο 5 της οδού Καίσαρη στην Καλαμάτα και ανακαλύψτε το δικό σας παράδεισο.

Οι οίκοι Dsquared, Moschino, Missoni, LAK, Manoush, Moncler σας κλείνουν το μάτι και μαζί με τις υπόλοιπες ξενόφερτες δημιουργίες σας περιμένουν να τους πάρετε μαζί σας στο σπίτι.

Ακόμα εδώ είστε;

τηλ.2721085015 Καλαμάτα