Η urban εμπειρία Soupline που μας θύμισε ότι αρκεί ένα όμορφο άρωμα για να ανέβει η διάθεσή μας!

Η urban εμπειρία Soupline που μας θύμισε ότι αρκεί ένα όμορφο άρωμα για να ανέβει η διάθεσή μας!

Ένιωσα το άρωμα του Soupline να με «αγκαλιάζει», να μετατρέπεται σε μία αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας, η οποία μου ανέβασε τη διάθεση στη στιγμή, με έκανε να νιώθω πιο όμορφα.

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και πριν από λίγες ημέρες, έγινα το παράδειγμα που επιβεβαίωσε αυτήν τη φράση. Δεν άκουσα το ξυπνητήρι, οπότε χωρίς να κάνω ντους ή να πιω καφέ, έβαλα ό,τι βρήκα μπροστά μου και έφυγα βιαστική για το γραφείο. Εκεί, τα deadlines και τα email διαδέχονταν το ένα το άλλο και το μόνο που μου έδινε δύναμη να συνεχίζω, ήταν το after work ραντεβού που είχα δώσει με τη φίλη μου, στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις πάτησα το send για το τελευταίο email της ημέρας, έτρεξα κουρασμένη στο μετρό, για να φτάσω on time στο ραντεβού.

Περίμενα υπομονετικά τον συρμό, ενώ διχαζόμουν, αν ήταν πολύ αργά ή όχι, για να ακυρώσω τη συνάντηση με την κολλητή μου. Σκεφτόμουν πως έπειτα από μία τέτοια ημέρα, αυτό που είχα πραγματικά ανάγκη, ήταν μία αγκαλιά από τη μαμά μου και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, εμφανίστηκε ο συρμός. Η πόρτα άνοιξε, κάποιοι κατέβηκαν, εγώ επιβιβάστηκα και η ευχή μου να «βουτήξω» στην αγκαλιά της μητέρας μου, έγινε πραγματικότητα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Όταν μία διαδρομή με το μετρό σε οδηγεί απευθείας στην αγκαλιά της μητέρας σου

Από τη στιγμή που η συρόμενη πόρτα έκλεισε πίσω μου, έφτασε στη μύτη μου ένα πολύ γνώριμο άρωμα, το οποίο με έκανε να νιώσω ότι όντως, βρισκόμουν στην αγκαλιά της!

Διότι το μοναδικό, ανοιξιάτικο άρωμα φρεσκάδας του Soupline, δηλαδή του μαλακτικού που χρησιμοποιεί πάντα η μητέρα μου για τη φροντίδα των ρούχων, είχε κατακλύσει όλο τον συρμό του μετρό. Αυτό το πρόδιδαν, άλλωστε, και οι ευρηματικές διαφημίσεις με κλασικές μαμαδίστικες ατάκες, όπως «Όταν γίνεις μαμά, θα καταλάβεις», οι οποίες «έντυναν» μερικές από τις επιφάνειες του βαγονιού, καθώς και οι αυθόρμητες εκφράσεις αισιοδοξίας των υπόλοιπων επιβατών, οι οποίοι προσπαθούσαν -ανεπιτυχώς- να κρύψουν την έκπληξη και τον ενθουσιασμό τους.

Ένιωσα το άρωμα του Soupline να με «αγκαλιάζει», να μετατρέπεται σε μία αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας, η οποία μου ανέβασε τη διάθεση στη στιγμή, με έκανε να νιώθω πιο όμορφα. Τι κι αν αποβιβάστηκα μετά από εφτά στάσεις; Το άρωμα του Soupline παρέμενε έντονο, είχε διάρκεια, όπως συμβαίνει και όταν το χρησιμοποιούμε στη φροντίδα των ρούχων μας. Διότι από τη στιγμή που θα πλύνουμε ένα ρούχο με Soupline, μέχρι και τη στιγμή που θα το πλύνουμε ξανά, αυτό θα μυρίζει φρεσκάδα.

1685103732899-710314705-image002.jpg

Απολαμβάνοντας μετακινήσεις που με ένα άρωμα φρεσκάδας σου φτιάχνουν τη διάθεση

Αρκεί να σκεφτείς ότι η όσφρηση είναι μία αίσθηση που συνδέεται άμεσα με τη διάθεσή σου, για να καταλάβεις ότι μπαίνοντας σε ένα βαγόνι του μετρό, το οποίο μυρίζει άνοιξη, φρεσκάδα, μαμά και φροντίδα, έπειτα από μία δύσκολη μέρα, όλα θα ανατραπούν και θα γίνουν πιο αισιόδοξα. Ακόμη και αν δεν άκουσες ποτέ το ξυπνητήρι σου, ακόμη και αν το οκτάωρο στο γραφείο ήταν λίγο πιο απαιτητικό σε σχέση με άλλες ημέρες, μπαίνοντας σε έναν συρμό του μετρό, που έχει άρωμα Soupline, αυτόματα θα νιώσεις... σαν στο σπίτι σου!

Πραγματικά, μπορείς να φανταστείς καλύτερο τρόπο για να κλείσεις ή να ξεκινήσεις την ημέρα σου, από το να απολαύσεις μία άκρως ανοιξιάτικη διαδρομή με το μετρό, μία διαδρομή με έντονο άρωμα φρεσκάδας, το οποίο διαρκεί τόσο, όσο η αγάπη της μητέρας σου;

1685103753774-840344173-image003.jpg

Σίγουρα, δεν μπορείς να φανταστείς κάτι πιο αναζωογονητικό, για αυτό σου προτείνω να αφήσεις το αυτοκίνητό σου στο γκαράζ και να προτιμήσεις το μετρό για τις καθημερινές μετακινήσεις σου μέχρι τις 6 Ιουνίου, για να βιώσεις μία πρωτόγνωρη, ανοιξιάτικη διαδρομή, η οποία θα #ExeiAromaSoupline!