Πώς να διατηρήσετε τα ίσια μαλλιά περισσότερο

Γωγώ Φούντα
Πώς να διατηρήσετε τα ίσια μαλλιά περισσότερο

Ίσια μαλλιά εύκολα και χωρίς κομμωτήριο...

Έχετε σγουρά ή σπαστά μαλλιά και πάντα ζηλεύατε τα μακριά ολόισια που βλέπατε σε άλλες γυναίκες; Δεν είναι ακατόρθωτο να πετύχετε το τέλειο ίσιωμα και μάλιστα να κρατήσει μέχρι και 4 μέρες αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες...

Αρχικά λούστε τα μαλλιά σας με ειδικά σαμπουάν και φυσικά μαλακτικό τα οποία θα τα μαλακώσουν και θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη. Στη συνέχεια στεγνώστε τα πολύ καλά είτε με μία πετσέτα είτε με πιστολάκι. Μην επιχειρήσετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας όσο είναι ακόμα νωπά γιατί το αποτέλεσμα μάλλον θα σας απογοητεύσει.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας, είναι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας. Αν βιάζεστε, είναι πολύ φυσικό τα μαλλιά σας να μην ισιώσουν καλά και μέσα σε λίγη ώρα να σπάσουν. Δοκιμάστε να τα χωρίσετε σε τούφες και ασχοληθείτε με μία τούφα κάθε φορά μέχρι να γίνει ολόισια, ενώ μόλις ολοκληρώσετε το ίσιωμα, περάστε τα με ενα ειδικό σέρουμ που θα τα προστατεύσει και θα τα διατηρήσει ίσια πολύ περισσότερο.

Μην ξεχνάτε ότι οι καιρικές συνθήκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αν βρέχει ή έχει υγρασία, δυστυχώς με μαθηματική ακρίβεια τα μαλλιά σας θα χαλάσουν. Τέλος, αποφύγετε το καθημερινό βούρτσισμα. Εκτός του ότι τα σπάτε, η τρίχα ταλαιπωρείται και γίνεται πιο λιπαρή.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγήρανση προσώπου: Σας έχουμε την πιο ανέξοδη μέθοδο!

Φτιάξτε lip-gloss από παλιές σκιές!

Κάντε επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου μόνες σας