Tips για έξυπνα δώρα!

Tips για έξυπνα δώρα!

Γιατί τα έξυπνα και οικονομικά δώρα δε θέλουν κόπο.. θέλουν τρόπο!

Έρχονται τα Χριστούγεννα! Η πιο συχνή ερώτηση από όλα τα παιδάκια είναι: Πότε θα φέρει ο Αη Βασίλης τα δώρα τους; Μετράνε ανάποδα τις μέρες και παραφυλάνε το βράδυ μήπως και κάτι μπει κάτω από το δέντρο!
Δεν είναι ανάγκη να ξεχυθείτε στην αγορά για τα ψώνια σας! Η LiebeAnta, θα σας κάνει και εδώ τη ζωή σας πιο εύκολη


Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος στην υπηρεσία των γονέων είναι πλέον ο κόσμος του διαδικτύου. Ένας τέτοιος ιστιοτοπος είναι και το www.welovetoys.gr και το www.welovebabies.gr


www.welovetoys.gr


Κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών και όχι μόνο, με περισσότερους από 5.000 κωδικούς παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, ετοιμοπαράδοτα μέσα σε 24 ώρες και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 59 ευρώ! Στο welovetoys.gr θα βρείτε ακόμα είδη party, ταινίες, βιβλία, σχολικά είδη, έπιπλα και αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο, παπούτσια Μουγιερ, προϊόντα για τη μεταφορά μωρού και δώρα βάπτισης – αμπαλαρισμένα εφόσον το επιθυμείτε. Yπάρχει ειδικό τμήμα προσφορών, που καλό είναι να κοιτάτε όπως πχ. τoν Δεκέμβριο υπάρχει και έκπτωση 10% σε όλα τα είδη party, ενώ προσφέρεται και έκπτωση €3 για κάθε φίλο που θα συστήσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Επίσης δίνεται έκπτωση 10% σε πολύτεκνους ή γονείς με δίδυμα. Υπάρχει δικαίωμα δωρεάν επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος έως και 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, δωρεάν χρέωση μεταφορικών με αγορές 59€ και άνω σε ολόκληρη την Ελλάδα, υπηρεσία υπενθύμισης γενεθλίων και γιορτών και διαδραστική βοήθεια εύρεσης δώρου.


www.welovebabies.gr


Από τον Ιούνιο του 2012 το welovetoys.gr απέκτησε... αδελφάκι, που ονομάστηκε welovebabies.gr. Εδώ δίνεται έμφαση στον βρεφικό κόσμο και στις ηλικίες από 0-36 μηνών. Η καινοτομία του welovebabies.gr, είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι παγκοσμίου φήμης πάνες Pampers πωλούνται ηλεκτρονικά! Επίσης, η νέα μαμά μπορεί να βρει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται τους πρώτους μήνες, από προϊόντα θηλασμού, μέχρι βρεφικά απορρυπαντικά και μάρσιπο. Υπάρχει δικαίωμα δωρεάν επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος έως και 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, δωρεάν χρέωση μεταφορικών με αγορές 59€ και άνω σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Οι τρόποι πληρωμής είναι πολλοί: αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, paypal, κατάθεση σε λογαριασμό. Επίσης είναι βασικό να αναφέρουμε την δυνατότητα συσκευασίας δώρου αλλά και αποστολής ευχητήριας κάρτας καθώς και το δικαίωμα επιστροφής.