Γλιτώστε χρήματα από το καθαριστήριο

Γλιτώστε χρήματα από το καθαριστήριο

Χρησιμοποιείστε το αυστηρά για τα απαραίτητα και κάντε οικονομία

Εάν κι εσείς ψάχνετε τρόπο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το καθαριστήριο, πολλές φορές, μας στοιχίζει πολλά, χωρίς να είναι απαραίτητο. Πριν ξαναπάτε τα ρούχα σας στους επαγγελματίες, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να σας στοιχίσει όσο λιγότερο γίνεται.

Εξερευνήστε
Αντί να πάτε τα ρούχα σας στο κοντινότερο στεγνοκαθαριστήριο, επειδή σας βολεύει, κάντε μία μικρή έρευνα στην περιοχή σας. Μπορεί, κοντά στο σπίτι σας, να βρείτε κάποιο φθηνότερο ή κάποιο που να κάνει καλύτερη δουλειά.

Περιορίστε τα ρούχα που στέλνετε
Τα περισσότερα κασμίρ, μάλλινα, μεταξωτά και βαμβακερά ρούχα πλένονται άνετα στο χέρι. Αυτό δεν ισχύει ποτέ για τα σουέντ, τα βελούδινα, τις γούνες και τα δερμάτινα, που πρέπει πάντα να καθαρίζονται από επαγγελματίες.

Φροντίστε τα ρούχα σας όσο ακόμα τα φοράτε
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που πηγαίνουν τα ρούχα τοςυ στο καθαριστήριο επειδή, ουσιαστικά, είναι τσαλακωμένα και όχι βρώμικα. Όταν βγάζετε τα ρούχα σας μην ξεχνάτε να τα κρεμάτε, και αποφεύγετε απλώς να τα αφήνετε στις καρέκλες, μαζί με άλλα κομμάτια τις γκαρνταρόμπας σας.

Διαβάστε ακόμα:
Εξυπνα tips για να μη λαδώνουν τα μαλλιά σας γρήγορα!
Κόψτε το supermarket!
Aντίο κουνούπια: Φτιάξε μόνη σου τέλειες φυσικές εντομοαπωθητικές λοσιόν!