Οι κρουαζιέρες της Louis Cruises στην ανατολική Μεσόγειο αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εν πλω!

Οι κρουαζιέρες της Louis Cruises στην ανατολική Μεσόγειο αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εν πλω!

Φέτος οι διακοπές σας θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Οι κρουαζιέρες της Louis Cruises σας ταξιδεύουν πάντα 1η θέση κι επιβραβεύουν τις επιλογές σας, αφού προσφέρουν απλόχερα ολοκληρωμένη, πολυτελή εμπειρία, που τα έχει όλα, τόσο επάνω στο πλοίο όσο και στην ξηρά. Και πάνω από όλα – οργανώνει για εσάς ιδανικές και ξέγνοιαστες διακοπές!

Το ταξίδι ξεκινά από... το λιμάνι: Ήδη από το θερμό καλωσόρισμα στο λιμάνι και τη μεταφορά των αποσκευών σας μπροστά από την πόρτα της άνετης καμπίνας σας, έχετε μπει στο νόημα. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, τα σαλόνια και τα μπαρ, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να χαρίσετε στιγμές μικρής πολυτέλειας στον εαυτό σας.

Τα πάντα στα πόδια σας...: Με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ψυχαγωγίας, η ελληνική φιλοξενία, οι μεσογειακές γαστρονομικές δημιουργίες, οι ευφάνταστες θεματικές βραδιές πραγματικής διασκέδασης, οι άνετες αίθουσες του κρουαζιερόπλοιου και φυσικά το ικανό προσωπικό της Louis Cruises είναι στη διάθεσή σας.

Η ζωή στο πλοίο δεν είναι ποτέ βαρετή!: Τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα κλαμπ, το καζίνο, το γυμναστήριο, το σπα, οι πισίνες, το σαλόνι ομορφιάς και το κομμωτήριο, τα πολυτελή καταστήματα, η γωνιά Internet και φυσικά ο προσωπικός σας χώρος, η καμπίνα σας, συνθέτουν ένα πλωτό ξενοδοχείο που περιμένει να το ανακαλύψετε και να το ζήσετε.

Αξίζει τα χρήματα: Σκεφτείτε μόνο το κόστος που θα είχαν οι κρατήσεις για κάθε ένα ξενοδοχείο ξεχωριστά στον κάθε προορισμό, τα μεταφορικά, τα εισιτήρια (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά), τα δωμάτια που θα αλλάζατε, το φαγητό, οι ξεναγοί για τις εκδρομές... Και φυσικά όλη η οργάνωση και έρευνα που απαιτείται μέχρι να ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία ενός τόπου, τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα, τρόπο προσέγγισης κλπ.. Όλα αυτά κοστίζουν σε χρήμα και χρόνο. Με τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, την Κύπρο και την Τουρκία από την Louis Cruises διαχειρίζεστε με τον οικονομικότερο και πιο συμφέροντα τρόπο το χρόνο και την τσέπη σας, και σας μένει ενέργεια και διάθεση για το ταξίδι και τον προορισμό.

Βλέποντας πολλά σε σύντομο χρόνο: Η Louis Cruises σας ταξιδεύει στους πιο όμορφους, γραφικούς, ιστορικά και πολιτιστικά σημαντικούς, κοσμοπολίτικους, δημοφιλείς προορισμούς στην ανατολική Μεσόγειο. Επιπλέον, οι εκδρομές πραγματοποιεί σε ποικίλους προορισμούς, καλύπτουν διάφορα γούστα και ηλικίες.

Τι περιμένετε λοιπόν; Πατήστε εδώ, δείτε τα δρομολόγια της Louis Cruises και επιλέξτε τον ιδανικό καλοκαιρινό σας προορισμό!