Πώς θα καταλάβετε αν το άρωμά σας είναι αυθεντικό!

Γωγώ Φούντα
Πώς θα καταλάβετε αν το άρωμά σας είναι αυθεντικό!

Για να ξέρετε τι πραγματικά αγοράζετε!

Kακά τα ψέματα: Οι καιροί είναι δύσκολοι και δυστυχώς είναι πολλοί οι επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από εσάς. Ειδικά στο θέμα των αρωμάτων, το κακό έχει πια παραγίνει, καθώς πλέον δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν αυτό που φοράς είναι αυθεντικό ή απομίμηση! Και εντάξει, υπάρχουν εξαιρετικές απομιμήσεις οι οποίες έχουν άριστη ποιότητα και φυσικά χαμηλότερη τιμή, αλλά είναι και κάποιοι που θέλουν να παίρνουν αυτό ακριβώς το οποίο πληρώνουν! Εδώ λοιπόν σας έχουμε έναν οδηγό για το πώς θα καταλάβετε ότι το άρωμα που αγοράσατε δεν είναι αυθεντικό!

1. Προσέξτε το χρώμα! Τα αυθεντικά αρώματα είναι συνήθως διαφανή ενώ δεν αφήνουν την αίσθηση λιπαρότητας όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα.

2. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι περιποιημένη και ακριβώς ίδια με αυτή της διαφήμισης. Αν όχι, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά!

3. Τα αυθεντικά αρώματα δεν αφήνουν ποτέ την αίσθηση της πικρίλας ή οποιασδήποτε άλλης βαριάς μυρωδιάς αλλά μόνο φρεσκάδας.

4. Αν σας δημιουργήσει οποιαδήποτε αλλεργία ή φαγούρα τότε σίγουρα την... πατήσατε!

5. Αν είναι πραγματικά πολύ φθηνό για την ποιότητα και την μάρκα του, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυθεντικό!

6. Προσπαθήστε να ξύσετε τα γράμματα από το μπουκαλάκι με το νύχι σας. Αν αυτά ξεθωριάσουν τότε ξέρετε ότι κάποιος σας... κορόιδεψε!

7. Κοιτάξτε το στόμιο το οποίο ψεκάζει το άρωμα. Αν είναι χρησιμποποιημένο τότε καλό θα ήταν να μην το... αγοράσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να καθαρίσετε το στρώμα της γυμναστικής

Συχνά μαγειρικά ατυχήματα και πώς να τα αντιμετωπίσετε