Τα καλύτερα κόλπα γα να δείχνουν τα δόντια σας πιο λευκά!

Γωγώ Φούντα
Τα καλύτερα κόλπα γα να δείχνουν τα δόντια σας πιο λευκά!

Πιστέψτε μας... Πιάνει!

H αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και πιο εντυπωσιακό, από ένα λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο! Όσο make up ή μάσκαρα κι αν φορέσεις και όσο περίτεχνη γραμμή eye liner κι αν κάνεις, αν ανοίξεις το στοματάκι σου και τα δόντια είναι κίτρινα τότε μάλλον έχει πάει στράφι η οποιαδήποτε προετοιμασία! Μη στενοχωριέστε όμως: Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς, τα καλύτερα tips τα οποία θα σας χαρίσουν λευκότερο χαμόγελο σε χρόνο ρεκόρ! Την προσοχή σας παρακαλώ...

1. Δεν ξέρουμε αν το ακούτε για πρώτη φορά, αλλά σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος βουρτίσματος των δοντιών θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 λεπτά για 2 φορές την μέρα! Όπως καταλαβαίνετε, τα λίγα δευτερόπλεπτα που αρκετοί αφιερώνουν, είναι απλά μια τρύπα στο νερό!

2. Η μαγειρική σόδα δε χρησιμεύει όπως λέει και το όνομά της μόνο στην κουζίνα, αλλά διαθέτει και λευκαντικές ιδιότητες. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα! Για ακόμη μεγαλύτερη λάμψη, δοκιμάστε να προσθέσετε και λίγο οξυζενέ.

3. Αποφύγετε επίσης τροφές οι οποίες λεκιάζουν τα δόντια. Θα έχετε ακούσει υποθέτουμε, ότι οι πιο επικίνδυνες για το λευκό της οδοντοστοιχίας είναι το κόκκινο κρασί, ο καφές και το τσάι! Επίσης, αν δεν μπορείτε να αποφύγετε τον καφέ, καλώς ή κακώς τα πρωινά είναι απαραίτητος, προτιμήστε κρύο αντί για ζεστό.

4. Ακόμα ένα τρικ, είναι να κάνετε μπουκώματα αμέσως μετά από κάθε γεύμα, με νερό. Με τον τρόπο αυτό, απομακρύνονται τυχόν υπολείμματα από τροφές, οι οποίες φυσικά μακροπρόθεσμα δεν καταστρέφουν μόνο το χρώμα αλλά και την υγεία των δοντιών!

5. Last but not least: Ξέρατε ότι το χρώμα του κραγιόν βοηθά στο να δείχνουν τα δόντια πιο λευκά; Επιλέξτε μία κόκκινη απόχρωση με βάση το μπλε, και δεν θα χάσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Κερδίστε χρόνο από το μαγείρεμα και χάστε κιλά!

Ξαφνική φαγούρα; Να, τι έκανε η γιαγιά μου