Φέτος το καλοκαίρι με το ShellSmart.gr κλείνετε διακοπές… κερδίζετε διαδρομές!

Φέτος το καλοκαίρι με το ShellSmart.gr κλείνετε διακοπές… κερδίζετε διαδρομές!

Επισκεφτείτε τώρα το νέο site του Shell Smart Club το ShellSmart.gr και πραγματοποιήστε κράτηση διαμονής στη νέα κατηγορία TRAVEL που στήθηκε σε συνεργασία με το Booking.com. Η κατηγορία TRAVEL σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε κατάλυμα στον αγαπημένο σας προορισμό επιλέγοντας μεταξύ εκατοντάδων επιλογών και βάσει των καλύτερων τιμών εγγυημένων από το Booking.com.

Με την ολοκλήρωση της διαμονής σας κερδίζετε αμέσως το 5% της αξίας της κράτησης σε καύσιμα Shell και Χ2 Smart Club πόντους για κάθε ευρώ κράτησης*! Περισσότερα στο ShellSmart.gr.

Επιπλέον το ShellSmart.gr χαρίζει επιπλέον οφέλη με απλά το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο των πόντων της κάρτας σας SmartClub, να περιηγηθείτε στον Online SmartClub κατάλογο, να βρίσκετε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για τα πρατήρια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Shell και να ανακαλύπτετε πρώτοι τις υπάρχουσες προσφορές

*Απαραίτητη η χρήση της κάρτας SmartClub. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι και 31/08/2014. Περισσότερα στο ShellSmart.gr.

Ξεκινήστε διακοπές με ShellSmart.gr